- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Nesztek :).
-
The_Tom
senior tag
Aktív témák: Wow, tök jó! :)
Igy tovább!!
Üdv. -
Gamespy™
tag
ja és gáz hogy egy szót nem tördel ketté mint az előbbi esetben demonstráltam(pl ha ilyen hülyék mint én szórakoznak akkor kilóg a sorból)
-
Gamespy™
tag
Szerintem a hozzászólásmódosítást úgy kellene magolDani hogy csak addig lehessen amíg még nem került be utána másik üzi(pl így nem lesz zagyvaság a válaszod egy azóta már rég megváltozott üzenetre)Na????
-
nap
addikt
Megoldhato-e, hogy ha valaki betesz egy kibaszotthosszu linket, akkor egy bizonyos karakterszam folott ne jelenitse meg a link szoveget, hanem egy link feliratot helyezzen el, viszont a linkre kattintva elerheto legyen a link.
Ez azert lenne jo, hogy ne csusszon szet a topic (lasd pl [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7980[/L]), hanem tovabbra is emberi fogyasztasra alkalmas legyen.
Koszi ! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik ez a topic is meghalt...
-
CsendPenge
őstag
Eszembe jutott megint egy apróság. (Bár lehet, hogy ezt meg lehet találni itt valahol) Jó lenne, ha hír szinten gyakrabban kerülne nyilvánosságra statisztika a PROHARDVER! látogatottságát illetően. Vagy ez nem publikus? Mármint a pontosabb statisztika, hogy pl. naponta 6978-an olvassák a ph-t. (Vagy többen? :D ) Egyrész érdekelne (gondolom másokat is, hogy menniyre népszerű a kedvenc oldaluk), illetve talán bizonyos önmoderációs hatást gyakorolna (ennyi ember előtt hülyeséget mondani...) Igen, lehet érvelni azzal, akkor sokan azért nyomulnának, hogy ''huuu ennyien olvassák amit írok?'' de eddig is viszonylag jó volt a fórumközösség önmoderációja, illetve ha kellett, Den és/vagy Emvy (meg persze Parci, Karib, Keopsz stb.) nem volt messze. Vélemény?
-
guess.who
senior tag
válasz
dON't hAcK! #90 üzenetére
Oké, közben már én is rájöttem, hogy úgy lehet(ne) hozzászólni lezárt topicokhoz.
Storno. -
dON't hAcK!
aktív tag
válasz
dON't hAcK! #89 üzenetére
Bocs, CsendPenge arra gondolt, hogy a VÁLASZ gomb megnyomásakor legyen barátibb az üzenet!
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #87 üzenetére
(Lezárt topicnál szerintem meg sem jelenik az ''új hozzászólás'' gombocska, nem?)
-
CsendPenge
őstag
Eszembe jutott egy apróság. Ha van egy lezárt topic, és valaki hozzá akar szólni, ne azt írja ki, hogy nincs jogod hozzá, hanem valami barátságosabb szöveget :) Nekem nem probléma, csak ha valaki nem ismerős még itt, akkor neki kellemetlen lehet.
-
zozo_srac
csendes tag
ha valaki nagyon ráér a prohardver!en (tudom, hogy mission impossibe :) ), akkor egy ilyet is lehetne csinálni:
sokaszor találkoztam már olyannal, hogy egy emberke nem tud mit kezdeni a sok pézével, vagy éppen a szép lassan hardverre kuporgatott lóvéját szeretné értelmesen elkölteni, csak sajnos nincs igazán otthon a hardveres dolgokban. bemegy a közeli számtechboltba, és rásóznak valami előreösszerakott drága sz*rt, és jól megszívja.
nekik lenne segítség egy olyan kis ''rovat'' a prohardveren, ami úgy havonta frissülne, és megtalálható lenne benne 3 árkategória konfigurációja, leírva minden periféria előnyeivel, hátrányaival. szóval ha 2 hackertámadás között nagyon unatkoznátok :DD -
Emberek, itt vagyok, figyelek, és a javaslatok egy részét biztos meg is fogom csinálni -- következő életemben. Viccet félretéve, köszönöm az ötleteket és észrevételeket, amiket tudok, megcsinálok emberi időn belül, de legyetek megértőek, mert 127 szimultán projekt és napi teendő fut a site körül.
-
KovacsUr
addikt
Bocs, ha nyitott kapukat döngetek, de szeretném, ha lehetne valahogy <pre> tageket beszúrni a <b>, <i>, <u> mellett... kódrészlethez például jól jönne
-
guess.who
senior tag
Akartam már többször is mondani: picit zavaró, hogy a fő fórumtémák mögött az első oszlopban az utolsó hozzászóló neve és adatai láthatóak, míg utána a moderátoréi -ezzel szemben a topicok mögött előbb van a topicgazda, és utána az utolsó hozzászóló... Ha a kettőt egységesíteni lehetne, az jó volna. (Mondjuk szerintem logikusabb lenne a legutolsó oszlopba a legutolsó hozzászólót tenni mindkét rendszerben... :)
-
WN31RD
addikt
''Egyrészt az aláírásod magától is dőltbetűs (mindenkié)''
Ez elkerülte a figyelmemet :O, de a lényegen nem változtat, mert a vastag betűkre éppúgy vonatkozik, amit írtam.
''a szervergépnek minden egyes hozzászólásnál el kéne végezni a HTML-formába alakítást''
Nem feltétlenül, mert meg lehetne oldani, hogy csak az adatok módosításánaál alakít vissza.
''ez egy javaslatos téma, hibákat kéretik a ''Bug reports''-ban jelezni.''
Bocs, nem figyeltem, hogy van olyan topic is, majd legközelebb oda írok ilyesmit. -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyrészt az aláírásod magától is dőltbetűs (mindenkié), másrészt ez valószínűleg az adataid tárolási módja miatt van így, azaz hogy már HTML-kódban van elmentve. Ezen csak a tárolás módjának megváltoztatásával lehetne változtatni (azaz azt mentené el amit beírsz és nem a már átalakítottat), de akkor a szervergépnek minden egyes hozzászólásnál el kéne végezni a HTML-formába alakítást, ami elég sok munka lenne a CPU-nak figyelembe véve a fórum népességét és forgalmát. Esetleg lehetne azt hogy minden felhasználó adatai duplán vannak tárolva, egyszer az eredeti, egyszer a már átírt formában. Ugyanez igaz a képekre is. Ja, és harmadszor: ez egy javaslatos téma, hibákat kéretik a ''Bug reports''-ban jelezni.
-
S.p.A
tag
Igaz, hogy végigolvastam, de ...
1. lista a hozzászólásaimról
2. lista, hogy melyik fórumról kértem levélben értesítést (tulajdon képpen ez a levélbeni értesítés nekem nem is tetszik, szóval, ha esetleg eltünne akkor ez a lehetőség nem szükséges :) )
3. ha vki vmit kitöröl, akkor legyen odaírva, hogy innen vmi eltűnt. Elég rossz, hogy ha az ember csak x hozzászólás múlva jön rá, hogy: ''Aha, tehát itt volt egy kép.''
Igazából, már régóta fontolgattam egy levél írását Parcinak, csak hát közbejött ez a kalózkodás és nem akartam zavarni. -
WN31RD
addikt
Valószínűleg hiba a scriptekben:
Ha az aláírásomban dőlt betűk vannak, akkor az jól fog megjelenni a hozzászólások alján, de ha újraszerkesztem az adataimat, akkor már ''<i>'' jelenik meg a szögletes zárójeles ''I'' helyett. Ha ezt elfelejtem kézzel kijavítani, akkor onnantól kezdve ''<i>''-k lesznek az aláírásomban dőlt betűk helyett.
Nem tudom, észrevette-e ezt már valaki, ha igen, akkor bocs, de nem volt kedvem végigolvasni ezt az egész threadet. -
venember
tag
Bocsánat, hogy létezem, de kell valakinek, hogy javítsuk a prohardvert? Jelesül azokra gondoltam, akik tehetik... :)) (vagy van ilyen, csak nem tudok róla...:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD :P
-
-
GeorgeTerror
senior tag
Az eljövendő tagoknak kellene egy ojan, hogy a regisztrációnál kiírja mejik arcképből mennyi van. Meg kellene még egy csomó arcot
-
bz
tag
Tisztelt programozó bácsik !
Szeretnék egy olyan funkciót, ami kilistázza időrendben visszafelé a hozzászólásaimat, tehát mint a főlapon baloldalt az Új fórumtémák, de csak azokat, amikhez hozzászóltam. Ha ez meglenne, akkor például erre a kérésre adott reagálásotok sem menne veszendőbe, mert ha legközelebb erre járok, akkor látnám, hogy ebbe a topicba belepofáztam legutóbb.
Köszönöm szépen. -
The_Tom
senior tag
Dear, Database Admin!
1 kerdes: Hova tunnek a regi topicok?? Kb egy eve inditottam egyet vmi ilyesmi cimmel: ''ABIT BH6+P3 800/133'', most keresem es nem talalom. En vagyok vaksi??
Kösz.
Üdv. -
9CS
senior tag
A reklámokkal kapcsolatban, nem lehetne, hogy egy új ablakot nyisson, ha ráklikkelek? Szerintem az kényelmesebb, mert megnézem, aztán, ha bezárom ott van alatta a PH. Parci?
-
guess.who
senior tag
Azt hiszem, egyet nem írt még senki: nekem nagyon hiányzik, hogy a szoftver felismerje a HTML tag-eket. Itt jelen pillanatban konkrétan a HREF parancsra gondolok, azzal legalább egy-egy 4-5 soros linknél elkerülhető lenne, hogy az egész blabla megjelenjen, csak annyi látszana pl., hogy ''kattints ide''...
Kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem, értettétek, mit akartam mondani. :) -
Ahhoj
aktív tag
Pff. pont most olvasgattam el csak pár hozzászólást, és veszem észre, hogy már más is mondta a prohardver hadver kisszótár 5letet :))
mind1. a hozzászerkesztések utólagos szerkesztése szerintem is felesleges, előte kéne jól átgondolni, mit írunk.
több infó az emberkéről: inkább a gépéről, ahova leírhatja, miylen alaplap, proci, stb van neki, és így ha vmi probléma van, nem kell mindig megkérdezni/elmondani.
nem tudom, írta-e már vki, de jó lenne továbbá az, hogy ha egy, vagy akár több bizonyos termékről szól a hír/cikk, akkor a végén legyen ott a termék gyártójának a linkje arra az esetre, ha vki további infókat szeretne megtudni az adott termékről. -
Cathfaern
nagyúr
Egy ötlet, amit a Nyugat,hu fórumán láttam:
Ott új hozzászólásnál írásánál van egy olyan gomb, hogy ''megjelenítés'' és így beadja ahogy a fórumban az éppen írt üzenet látszani fog. Ezáltal kiválóan láthatóvá válnak a smile-i gépelési hibák, kipróbálhatóak a linkek stb. az üzenet elküldése előtt! -
Hacked_3996
csendes tag
A táblázatokat lehetne valami átláthatobb formában közölni? mint mondjuk a toms, firingsquad, anand vagy más :) mert ezeket a táblázatokat nem látom át, hogy mikor hogy milyen szinnel van :)
-
Hacked_3996
csendes tag
Sztem ami hiányzik az a következö
Modositása a leirtaknak. Elkerülhető, hogy valaki leir valamit, utána az egész forum felháborodik, átrja és máris az uj olvaso nem érti miért vagytok ilyenek, szoval ez az effektus elkerülhető ugy, hogy bizonyos időtartamon belül lehetne editálni, mondjuk 2-3 reakcioig, a Házigazdák figyelnék hogy ne legyen ilyen vicces dolog. Mondjuk leirok valamit, az oltári nagy b*romság, mert utána olvasok, akkor azért lehessen modositani, mielott tul sokan reagálnának rá feleslegesen. Vagy lehetne töröltetni.
Amit még hiányolok, hogy az imélcimet bárki elolvashatja, igy ha valaki ir rá programot, könnyedén leszedheti az emailcimeinket, s spamelhet. Tehát sztem a megoldás az lenne, ha regisztrált userek egymásnak imélre a prohardveren keresztül tudnának küldeni üzenetet. -
CsendPenge
őstag
válasz
Hacked_3940 #62 üzenetére
Néha a lassú net, néha az idő hiánya (nincs időm fórumozni stb.). Szerintem nem igazán szándékos. :P
-
Hacked_3940
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan nem a fejlesztőkhöz lenne kérésem, hanem a fórumozók felé egy kis apróság, amely talán javíthatna valamennyit a PH-n :)
Szóval, gyerekek, ha már feldobtok egy új témát, egy hozzászólást, egy akármit, és mondjuk valaki válaszol, netalántán vissza is kérdez pár dolgot, ugyan, ne restelljétek már elolvasni, és a feltett kérdéseket megválaszolni.
Meg az igaz, hogy azt nagyon rossz látni, ha egy javasolt ötlet nem válik be, de néha egy visszaigazolás olyan jól esne, hogy a felvetett téma kapcsán mi történt, sikerült/nem sikerült/bevált az ötlet/nem vált be, etc. Azt hiszem, ez azoknak is jól esne majd egyszer, akik majd valamikor 10 év múlva idetévednek, és valami tanács után böngészve végignézik a PH fórumait. Jó lenne tudni, hogy egyes problémák megoldódtak-e, és ha igen, melyik tanács volt a nyerő.
Sértődés ne essék, én nem azokhoz a kedves fórumozókhoz szóltam most, akik rendesen válaszolnak! Meg azt is tudom ám, hogy az ''ostoba'' kérdéseket a profik nem szívesen válaszolják meg, mert magukban lereagálták már, hogy az úgysejótehülye...
Segítsük egymást, gyerekek :)
tsibe -
Panther
HÁZIGAZDA
Én hozzászólás-javításnak azért gondoltam azt, hogy addig lehessen javítani rajta amíg más nem szólt hozzá a témához, mert az tényleg nem lenne jó ha olyan hozzászólás változna meg, amit már sok fórumozó elolvasott és válaszolt rá vagy ami bármelyikük véleményét - amit aztán az illető beírt a fórumba - befolyásolta.
-
lzsolt
tag
Csak azért vagyok egy kicsit óvatosabb, mert gondolom már te is jártál úgy, hogy javasoltál egy konfigot, megvette, összeraktad neki aztán fél év múlva egyszer kifagyott az IE és az ügyfél elkezdett panaszkodni , hogy szar az AMD (vagy az Intel) mert ha ő azt tudta volna nem Maxtor-t hanem IBM-et vett volna stb.
kicsit olyan mint amikor az ember ügyvédet, könyvelőt, orvost ajánl másnak
(neked megfelel de lehet , hogy neki nem szimpatikus):D -
CsendPenge
őstag
''hiszen ahány ház annyi szokás ''
Ez igaz. De mindenki a saját szakterületének megfelelően több javaslatot is tehet. Pl.: proci, ha AMD akkor XP1600+, ha Intel akkor P4 1.8A, de lehet mégtovább osztani ezeket, pl. legolcsóbb konfigba, vagy best buy, stb. Vagyis egy kategóriát több alkategóriára lehet osztani. Amúgy ha valakinek nem egyezik a véleménye, attól még nem kell megvennie, amit javasoltok. Ja, meg azt is ki kell hirdetni előre, hogy beleduma a javaslatba nincs. (milyen meredek lenne, ha alkategóriánként kb. 3-400 emberrel kéne szimultán ''vitatkozni'' :D ) -
lzsolt
tag
A javasolt vételt (konfigurációt) elég kényes dolognak tartom, hiszen ahány ház annyi szokás
Mindenkinek más és más választási kritériuma , (nem beszélve az Inte v. AMD, nVidia v. ATi vallási háborúkről)
Ez a személyes véleményem, nem a Prohardver álláspontját közöltem :D -
válasz
CsendPenge #51 üzenetére
A javasolt vétel kérdésre hamarosan választ adunk.
A szótár nagyon jó ötlet, évek óta tervezzük mi is, de irdatlan meló. Ki vállalná, ki ellenőrizné, ki gondozná, ki aktualizálná, stb? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
CsendPenge #51 üzenetére
Most már érted miért lenne jó a hozzászólások utólagos szerkesztése? :DD
-
CsendPenge
őstag
Mégegyszer, mert így hülyén néz ki, az előzőt, és ezt a mondatot légyszíves, kedves Moderátor, majd töröld ki, ha lehet.
Nos, a PH talin érdeklődtem az után, hogy lehetne-e egy kívánságlista topic, amiben mindenki az ötleteit, kínáságait, illetve javaslatait írhatná le, címezve a PROHARDVER! szerkesztőgárdájának. Ezt persze úgy gondoltam, hogy egy házigazda indítsa el. Mivel nem indult ilyen topic, ezért feltételezem azt, hogy ez az. (mindennemű tévedésem kéretik kijavítani!).
Eredetileg gépvásárlás miatt néztem itt körül, aztán itt ''ragadtam''. Nem újdonság ez, hiszen mindig is sokan néztek el ide ezért (pl. a PH banner is erre bíztat). Amit hiányolok: nincs a szerkesztők ([L]http://prohardver.hu/ph2_impresszum.php[/L]) részéről ajánlás. Vagyis, mi most a javasolt vétel (azért javasolt (szubjektív szakmai vélemény), hogy ne lehessen támadni azt). Szegény kezdő/haladó júzernek ne kelljen a 117. milyen gépet/alaplapot/vga karit/hardvert vegyek topicot indítania, amiben 28 féle ötletet/javaslatot kap. (én szívesen leírom 117-szer a véleményemet, de lehet, hogy jobban járnának az emberkék, ha a hozzáértőbbek adnának tanácsot nekik, akik ezzel foglalkoznak non-stop) És ezzel félig-meddig el is érkeztünk a következő javaslatomhoz is: az elmélettel foglalkozó cikkekhez. Örvendetes, hogy ezek száma növekedni látszik, de mivel véleményemhez hozzátartozik, leírom. Persze remélem, hogy tovább fog növekedni ez a szám. (Den és Emvy cikke negyon ott volt) Na meg eszembe jutott valami nagyon durva. Egy dinamikusan növekedő szakmai hardveres szótár. Vagyis azok az átkozott rövidítések. Ez persze (nagyon) hosszútávú ötlet, hiszen ezt évek alatt lehet fejleszteni, bővíteni, feltölteni. (rövidebb idő alatt iszonyatos időt, tőkét, és embert kívánna meg a feladat, és nem is érné meg) Ha van egy rövidítés, akkor rámutatva a kurzorral, megjelenik a jelentése, értelme. Vagy ha kell valami, akkor rákeresel, és okosodsz. Az, hogy ez utóbbi két ötlet kinek miért lenne jó, azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hosszú lenne kifejteni, meg szerintem egy picit evidens is a válasz. A több adat a tagoknál ötlet már elhangzott, de azért tőlem se maradjon ki. :) Hasonló apróság, a letöltés rovaton belül ne csak a letölthető file neve legyen, hanem egy tartalomra utaló mondat is. (pl. egy éve feltöltött cuccos magyarázatát, leírását keresgélni a hírek között...). És kissé visszakanyarodva a hozzászólásom elejére, az ajánlással kapcsolatban. (épp most indult egy topic ezzel kapcsolatban). Vannak hírek, cikkek, stb., de én (gondolom nem csak én) hiányolom a linkek ajánlását.
P.S.:Nos, hirtelen ennyi. Tudom, hogy amit írtam, az sok munkával lehetne megvalósítani, remélem azért senki nem veszi rossz néven, hogy segítő szándékkal igyekszem jobbítani kedvenc oldalam. -
supercow
őstag
Szerintem a dizájnon csak minimálisat kellene változtatni, mert a modemesekre így is hatással van a képek sokasága (arcok, smiley-k a fórumban). Én inkább azt mondanám, hogy ''egyszerű, de gyors'' dizájn legyen, úgyis a tartalom a lényeg. Nem gyönyörködni járok ide, hanem hardveres infóért... Modemmel már a képek beszúrása a fórumba is megterhelő, pl. a doom3-as topicban a screenshotok hatalmasak :( Ezeket lehetne automatikusan mondjuk max 320x240-re kicsinyíteni, esetleg külső linkként a nagy képet megtartani. Ha valaki meg akarja nézni, klikk és popup.
-
Egy darabig biztos nem nyúlok hozzá az engine-hez, mert annyi párhuzamos projekt fut. De az ötletek kellenek, mert amikor viszont nekiállok, akkor szükségem lesz rájuk.
-
[amne]
senior tag
válasz
CsendPenge #42 üzenetére
Ez az átolvasós dolog tényleg sokmindenben segítene, de te nem gondoltál arra hogy nem csak helyesírási hibák vannak hanem pl. kép beszúrása nagyra sikerül vagy rosszul, lehetett látni nem egy ilyet.
Ezt a >tag=több adat dogot én is támogatom!
<<Ezt csak azért se olvasom át :)>> -
venember
tag
amit ki lehet kapcsolni :DD :DD :DD
ezt meg beemelném ide, máshol volt, de talán ide is illik és egy kis púder sose árt
''Mivel elértem a 10 hozzászólási szintet (igaz, hogy ebből kettő félrement )
szeretnék 2 dolgot kérni, de lehet, hogy a többieknek is segítene:
- szeretném tudni, hogy mikhez szóltam hozzá, de nem mindig találom meg, talán jó lenne egy lista az x napon belüli hozzászólásokról
- meg nem lenne rossz egy lista az általam nyitott topic-okról
De lehet, hogy ez mind megvan csak én nem tudom
Egyetértve az előttem szólókkal, hogy ilyen színvonalú és segítőkészségű fórumot kevés helyen láttam (illetve csak egyet), maradok tisztelettel
'' -
Deadeye
csendes tag
Bele lehetne tenni egy helyesírásellenőrzőt is. :D
-
Deadeye
csendes tag
A keresést ki lehetne bővítenni, de csak annyira, hogy egy konkrét tagra is lehessen keresni. Mert ha kell xy-nak a telefonszáma, vagy mail címe, akkor meg kell keresnem egy hozzászólását, és onnan tudom csak a nevén keresztül elérni az adatait.
Szerintem ennyi bőven elég.
A javításokról meg annyit, hogy az OK gomb megnyomása előtt át kell olvasni a hozzászólást. Nem szoktak olyan hosszúak lenni... ;] -
CsendPenge
őstag
Hmm... skacok, ne vegyétek sértésnek, de nincs túl sok ötlet, és azt is többször dobjátok fel. A fórumozók színe java van itt, tessék végig olvasni a topicot. Pl.: hozzászólás szerkesztés. Mielőtt nyomsz egy okét, végigolvasod, esetleg végig is gondolod, hogy mit írtál. (ez utóbbi sokat segítene) Szerintem végleg követhetetlenné válna egy topic, ha mindenki módosíthatná a hozzászólását. Az, hogy 20 karaktert, vagy 2 órán keresztül... Parci félholtra dolgozhatná magát. Nektek/nekünk meg annyi lenne, hogy végig gondoljuk, mit is szeretnénk mondani. A chat nem tűnik rossz ötletnek, de tényleg agyonvágná a fórumot, és akkor a sok okosságunk nem maradna meg az utókornak :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Parci, te mikor írsz ide (hogy mi a megvalósítható és mi nem)?
-
[amne]
senior tag
szvsz legelőször amit fontos lenne megoldani az a Fórumban a hozzászólások normális számozása moderálás után, ill. meg kéne oldani azt is hogy a hozzászólások kis mértékben (10-20) karakter szerkeszthetőek legyenek javítás céljából, ill. kéne egy olyan topic aminek mondjuk az lenne a címe hogy Moderálás és oda lehetne röviden csak azt beírni hogy melyik topicban melyik hozzászólás, és egy rövid indok.
És végül meg kéne oldani azt is hogy le legyenek egymást 100%-ig lefedő témák, pl. AMD vs. Intel-ből van egy rakat, 3DMark pontok-ból szintén. -
Panther
HÁZIGAZDA
És kéne egy jó pis párducos (pantheres) arckép!! :)
-
Ploszi
senior tag
ja, ja az onylájn bót az tényleg jó lenne, egyre többet rendelek ilyen módon (Debrecen nem a világ közepe)és inkább titeket suportálnák, mint egyéb boltokat :DDD
-
andorpapa
őstag
Nagyon OFF leszek, de meg kell magam védeni. Atus, hidd el, ha gép előtt ülök, akkor 100%, hogy felveszem a mobilt, mivel nálam a mobil nem mobilizált, vagyis mindig itt pihen a monitor mellett, és csak azért kellett anno, mert a vezetékest 18:00 után nem lehetett elérni, szerencsére a kedves Matávnak sikerült megoldani a problémámat...
Szóval csak akkor nem veszem fel, ha a PC-n kívül mással foglalkozok. Hát nagyjából ennyi. Ja, és ha töltök, akkor sem vagyok elérhető, de szerintem ez természetes. Na akkor offolásnak vége, tessék folytatni a javítási ötletek sorolását, valamint közlöm mindenkivel, hogy MOST éppen FELHÍVHATÓ állapotban vagyok. :)) -
Cathfaern
nagyúr
Most jutott eszembe(bár a kezdésnél le akartam írni:))SZVSZ jobb, mint a WeBolt(valami ilyesmi név volt a terv nem?).
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, még egy dolog: lehet, hogy én vagyok vak, de nem látom a főoldalon olyan helyet ahol be lehetne jelentkezni. SZVSZ nem lenne rossz dolog.
Egyébként nem lenne rossz dolog egy olyan SMS szerű akármi. Szóval lehetne egy másik regisztrált fórumtagnak rövid szöveges üzenetet küldeni,amik korlátozott darabszámban eltárolódnának az egyén belépéséig. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
A törölt hozzászólásokkal annyit kéne tenni (nem tudom így van-e már, a RI/OS 2 aktiválásakor nem így volt), hogy ha nincs meg az pl 5., 11., 23. hozzászólás, akkor az ''1-50'' oldalon ne 1-53-ig legyenek a hozzászólások. Ez megoldható lenne legeszerűbben pl úgy, hogy az első oldal tényleg 1-től 50-ig tartana, de így ugye csak 47 hozzászólást tartalmazna.
Ami még nagyon kéne: Egy olyan oldal, ahol az összes topic megtalálható (az összes ''témakörből''), a legutóbbi hozzászólás időpontjának sorrendjében (mint bal oldalon a vékony csíkban), de ne csak a legutóbbi mittudoménmennyi, hanem ugyanúgy végig lehessen lapozni akár az legrégebbiig, mint ha bemegyek pl. a HARDVER PIAC rovatba.
Panther -
[amne]
senior tag
Hozzászólsá szerkesztés: a visszaéléseket meg lehetne oldani úgy hogy egy hozzászólásban max 20 karaktrt lehetne kicserélni pl. ez az elírásokra bőven elég de nem nagyon lehetne megtévesztő átírásokat alkalmazni.
atus: igazad van, a chat valszeg kiszorítaná a fórumot ezért inkább valami olyasmi kéne hogy az ''online tagok'' menüpontot kicsit ki kéne bővíten hogy onnan egy üzit lehessen küldeni. Talán. -
atus
senior tag
A hozzászólásszerkesztős dolog nem rossz, tényleg felesleges még egy hozzászólás a hibajavításra. Mondjuk ez engem nem érint... :)
A webchat is kimondottan jó. Soxor van, hogy látom hogy egy jó ismerősöm, vagy andorpapa (nöemáám :DDD) fent van neten, de az Istennek nem hajlandó felvenni a telefonját (megint andor)... Ilyenkor jó lenne valami közvetlen üzenési lehetőség, akár popup üzenetként, vagy vmi primitív webchat formájában. Meg egyébként is jó lenne valami csőposta vagymi. A chatnek viszont vmi nagyon primitív, használhatatlan dolognak kell lennie, amit tényleg csak kevés, nagyon rövid üzenet továbbítására lehet használni, különben megöli (de legalábbis megpróbálja) a fórumot. Amikor CoolNessen kezdett volna beindulni a fórum, nyitottak IRCen csatit, onnantól kezdve behalt a fórum.
Mattyer meg szerintem arra gondolt, hogy a hozzászólások időrendje maradjon változatlan, de a legfrissebb hozzászólásokat tartalmazó lapra, az utolsóra menjem automatikusan. Ha nem erre gondolt, akkor én gondolok erre. :D
Meg tényleg nem ér, hogy Adinak ilyen kibalegjobb sajátképe van, mi meg télapóval, meg konzervdobozzal sínylődünk. Na jó, kezdem megszeretni a mikulást... :P -
Bally
senior tag
Nekem is így tetszik , ahogy van, hozzászólásszerkesztés nem kell lejjebb írt okok miatt. Design sztem így jó ahogy van, áttekinthetőbb, mint bármelyik HW-site!
A chat nem rossz ötlet, de gondolom a szerkesztők erről egyenlőre hallani sem akarnak, amit megértek :)) -
Ahhoj
aktív tag
szvsz lehetne az oldalján is egy frissítés gomb
-
Chat: nem kell, arra való a fórum, az már egy más tészta, nagyon.
Hozzászólásszerkesztés: ilyet sehol nem találsz, tényleg nincs értelme. -
Ploszi
senior tag
ezt ki kell próbálnom: az Imre húzza a faszekeret ...
-
Cathfaern
nagyúr
Mattyer, ne viccelj már, az üzenetek sorrendjét (idő szerint) mindenki maga állítja az Adataim menüpontnál! Állítsd be magadnak rendesen.''
*****us! Valaki szólhatott volna hamarabb is! Parci ha nem szólsz, akkor lehet, hogy sosem jövök rá :)
És jó lenne kicsit inteligensebbé tenni az automoderálást. Mert az ilyenre, hogy ''hi****ázalék'' azonnal berág, de ha azt írom, hogy ''b assza meg'' vagy ''baassza meg'',akkor meg semmi. -
[amne]
senior tag
Chat télleg jó lenne csak akkor meg kéne oldani azt is hogy a regisztrált nevek ott is éljenek tovább. (ez aaz a helyzet amikor még csak egy felvetett témának a részleteibe kezdek bele menni feleslegesen)
-
Mattyer
tag
Megint sikerült sok hülyeséget összeírnom. bocs. megyek és kialszom magam:DD
-
Mattyer, ne viccelj már, az üzenetek sorrendjét (idő szerint) mindenki maga állítja az Adataim menüpontnál! Állítsd be magadnak rendesen :).
A design fix, egy jódarabig biztos.
Bannerek lesznek. Sok. Másképp oldal sem lenne. Az egyetlen megoldás arra, hogy ne legyenek bannerek az lenne, ha ugyanúgy fizetnének az olvasók a PROHARDVER!-ért, mint bármelyik nyomtatott újságért. Ezt viszont úgy sejtem, nem akarnátok, úgyhogy marad az A verzió.
A fórumot majd pátyolgatom. -
LukE
veterán
Az új hozzászólás részben vannak kis fejek, ha az egeret rá viszem Opera alatt nem látszik, hogy mivel lehet előhozni őket. De ha az Alt='':))'' mellé beraknátok egy olyat, hogy Title='':))'', akkor már látszana, és még az IE-t sem zavarja.
-
Egon
nagyúr
Ember, gondold már végig!!! :) Pl. a 10. számú üzenetben valaki anyáz. Te a 15. számú üziben annyit írsz, hogy ezt nem kéne. A moderátor törli a 10. számú üzenetet, a tiédet - mivel nincs rá oka, nem írtál olyat - bennehagyja. Akkor mégis hanyas számú üzenetre mutasson a hozzászólásod, ha megvalósítják az elképzelésed?!? :)
-
Ploszi
senior tag
a web alapú chat-et supportálnám én is, legalábbis lelkiekban :D
-
Ploszi
senior tag
na, most állítottam a frissítést 1 percről 0.5-re :DDD
-
Ploszi
senior tag
állandó frissítés? ezt az opera-nak is mondtátok? mert úgy vélem, nem tudja :D
-
Mattyer
tag
Huhh még valami! most jött elő egy moderálás közben, hogy nem rendeződnek a bejegyzések sorszámai a törlés után, bár ezt leht hogy nem egyszerű megoldani. Nem igazán értek hozzá:(
-
Mattyer
tag
Reklám szerintem lesz, mert abban van a cash, ha tetszik ha nem:DD
-
nap
addikt
Szerintem meg kevesebb dizajn a tobb elvet kellene kovetni. :)
Bar az, hogy eltuntek a reklambannerek, nagyon jotekony hatassal van az oldalra. :) Mar csak az automatikus frissitest kellene kivenni(kikapcsolhatova tenni) belole, mert elofordul, hogy mire lejon az oldal, mar jon is a frissites. :(( -
Superman
nagyúr
Ez a nyílt forráskód nem is olyan hülyeség. :)))
-
Mattyer
tag
Nekem a fórummal kapcsolatban lenne pár ötletem (Parci:DD). Hogy kényelmesebb legyen egy kicsit a kezelése.
Mire gondolok? PL.: oldalt a topikcímeken hagyva az egeret, megjelenne az utolsó hozzászóló, esetleg az időpont. Szerintem ez hiányzik, és biztos meg lehetne oldani.
Aztán az kicsit idegesítő, hogy a topika kattintva nem az utolsó oldal jelenik, hanem a topik eleje, szerintem többen vannak folyamatos fórumozók, mint akiket hirtelen megfogott a téma és végig szándékozzák olvasni az egészet.
Majd ha még lesz valami írok.
Mattyer -
LordX
veterán
Legyen nyílt a forráskód :))
-
Pala
veterán
Szerintem meg legyen dizájnosabb az oldal fejléce, mondjuk az íves formák használata és egy-két kép fölülre (mondjuk egy alaplaprészlet) lenne jó. Persze így is megfelel, ez a forma az ''egyszerűségnek is megvan a maga szépsége'' elvet követi, de azért valami feltuningolt dizájn is nyerő volna.
-
Cathfaern
nagyúr
Már így is elég tökéletes, azonban biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lenne egy-két ötlete. Mivel ilyen topic-ot nem találtam, gondoltam nyitok egyet.
Bármilyen meglepő, nekem is vannak ötleteim :)
SZVSZ jó lenne,
1.Ha lenne valamilyen PROHARDVER!-es chat. Legjobb lenne, ha web alapú lenne.
2.Ha az adatoknál meg lehetne adni egyéb dolgokat is. Pl.:Város, ország meg hasonlók.
3.Ha lehetne utólag szerkeszteni a hozzászólásokat. De csak kb. megírása utáni 2-3 óráig. Zavaró tud lenni, ha valaki átír egy hetes hozzászólást, és emiatt az utána lévő 2 oldal teljesen értelmetlen :)
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest