- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Na meg azt se mondja nekem senki, hogy ha az Ubuntu topicot már vagy hete (vagy több) nem látogattam, akkor azóta 1 új hsz. született...
"Tuning, kezdőknek, szájbarágósan (3 új)" - ja, persze, voltam ott kábé fél éve (vagy több), még csak rá sem kerestem az oldalra, és azóta 3 új bejegyzés született, mi?Totál nonsense eddig.
(#8353) hunfatal: hát akkor mondjuk az elég gány lesz, ha mondjuk nekem ott fog éktelenkedni folyamatosan egy "XYZ topic (123987435 új)" félkövérített karaktersorozat a kedvencnek elmentett topicom címénél...
Persze ezt is meg lehetett volna oldani valami elegánsabb módon, de nem sikerült... Pl. jelölhetné csak egy csillag vagy tököm tudja mi a topic neve mellett, hogy az adott topicba új hsz. érkezett az én legutóbbi látogatásom óta, és ha a csillag fölé megyek egérrel (vagy rákattintok, vagy dobok egy hátraszaltót a szobámban), akkor megmutatja, konkrétan mennyi érkezett (pl. title attribútum az egyes elemeknél, hogy a legegyszerűbb példát mondjam).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Valószínűleg attól kezdve mér, hogy elindult a funkció. Tehát mivel ma élesítették egyelőre, ha nem voltál a topicban, akkor azóta számol.
Ha belépsz akkor úgy veszi, hogy olvasod és nullázza a számlálót, amíg nem látogatod újra addig számol ismét.
Ha 2 éve benne van a kedvencekben és rá sem nézel akkor két évig számolja, egy ilyen kaliberű topicnál ez valószínű sokezer hsz-t fog jelenteni.
Tehát pontosan úgy, mint a kiegnél.
Az itt szóltam hozzá listánál is működik? Fura. Mindenesetre az olvasás számít, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.