Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szoke12 #11161 üzenetére
Ehhez szerintem semmi köze a PH!-soknak, ez a Gmail saját dolga, hogy mi alapján dönt, hogy az adott szöveg elrejthető-e. Bár lehet, hogy lehet ezzel trükközni, hogy valami új szöveg kerüljön oda, de sztem ez mondjuk nem annyira jó dolog, plusz az általad említett dolog csak szálba rendezve jön elő, amikor a korábbi értesítőket a privikről nem törölted. Ha az adott szálban csak egy levél van, akkor nem rejtegeti el a szöveget általában.
(#11158) canniball :
hát én csak remélni tudom, hogy nem begépelős, mert akkor aztán nézhetünk, hogy milyen okádék módon el vannak írva a városok nevei...Ahogy föccer is írta.
Annyira nem nagy dolog megszerezni Magyarország összes településének a nevét, a hozzájuk tartozó irányítószámokat, utcaneveket, amit aztán be lehet vinni adatbázisba, a Posta hivatalos honlapján fent van egy komplett lista. Remélhetőleg kész adatokkal dolgoznak, nem a felhasználóra bízzák a begépelést...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Windows 10
- PlayStation 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest