- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam Deck
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szoke12 #11161 üzenetére
Ehhez szerintem semmi köze a PH!-soknak, ez a Gmail saját dolga, hogy mi alapján dönt, hogy az adott szöveg elrejthető-e. Bár lehet, hogy lehet ezzel trükközni, hogy valami új szöveg kerüljön oda, de sztem ez mondjuk nem annyira jó dolog, plusz az általad említett dolog csak szálba rendezve jön elő, amikor a korábbi értesítőket a privikről nem törölted. Ha az adott szálban csak egy levél van, akkor nem rejtegeti el a szöveget általában.
(#11158) canniball :
hát én csak remélni tudom, hogy nem begépelős, mert akkor aztán nézhetünk, hogy milyen okádék módon el vannak írva a városok nevei...Ahogy föccer is írta.
Annyira nem nagy dolog megszerezni Magyarország összes településének a nevét, a hozzájuk tartozó irányítószámokat, utcaneveket, amit aztán be lehet vinni adatbázisba, a Posta hivatalos honlapján fent van egy komplett lista. Remélhetőleg kész adatokkal dolgoznak, nem a felhasználóra bízzák a begépelést...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged