- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Probléma megoldva!
Köszönöm a segítséget, elsőre úgy tűnt, hogy on topic problémával állunk szemben, és valami nem stimmel az IE9 GA javascript futtatásával (a Google adott is jópár ilyen jellegű találatot...).
Kiderült, hogy szó sincs róla, egyszerűen valamilyen grafikus program szétcseszte a PNG hozzárendeléseket, és az IE ezért semmilyen PNG-t nem jelenített meg - furcsa módon Chrome alatt nem volt ilyen gond.
Találtam egy RegFixet, lefuttattam, és minden oké.
Bocs, hogy off topic problémával zavartam, és még egyszer köszi a segítségeket!
-
nobela
senior tag
válasz
trisztan94 #3217 üzenetére
Köszi, csekkolom!
Szerk: hehe, Safari/OSX alatt bizony darabjaira esik...
A többi viszont úgy tűnik jó. Nagyon hasznos oldal!
-
nobela
senior tag
válasz
martonx #3216 üzenetére
Core2Duo@3200Mhz 4G RAM Gtx560.
Nem mondanám éppen őskövület gépnek.
XP folyamatosan frissítve, minden driver és szoftver a legfrisseb verzióban.
És mint mondtam, napi több száz weblap megtekintése közben egyetlen hibás oldal sincs.Ettől persze nyilván lehet, hogy a hiba itt van valahol, de azért nem kellene egy kézlegyintéssel elintézni a dolgot. És nyilván nem nyugtat meg a tudat, ha valami nem működik, és nem tudom az okát. Így ugyanis elég nehéz megjavítani.
-
nobela
senior tag
Köszönöm, ez nagy segítség!
Ez egyrészt azt jelenti, hogy mégis megy IE9 alatt...
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.
Akkor viszont hogy lehet az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen az oldalon hibázik
u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?
Köszi az eddigi segítséget is!
-
-
nobela
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Az is elég lenne, ha IE9 alatt egyszerűen át lehetne ugrani a Google Analyticset, egyelőre ez még nem olyan fontos (félig-meddig még csak tesztüzemben megy az oldal).
Ezt a kódot találtam, esetleg segíthet?
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE8" />
-
nobela
senior tag
Sziasztok, összeütöttem egy kis céges honlapot, IE10, Chrome és Opera Mini alatt hibátlan, de IE9 alatt nem töltődik be rendesen, pár elem kimarad.
Ráguglizva azt gyanítom, hogy a Google Analytics javascript kódjával lehet valami, ami IE9 alatt nem fut le normálisan.
Mivel csak hobbista vagyok, jól jönne bármilyen (egyszerű) segítség azzal kapcsolatban, hogy merre induljak el?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest