- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter #2899 üzenetére
Kicsit félreérthető vagyok.. Felugrik, de nem új ablak, hanem olyan háttér-elsötétítős módszer,mint amit linkeltél.
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter #2888 üzenetére
Amúgy jqueryben nehéz megoldani az eredeti problémám, ott nincs rá ilyen egysoros, vagy egyszerű script? Csak hogy ne felugró ablak legyen.
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter #2885 üzenetére
Ez működik! A formban már volt action rész, és visszautalás is a sikerességről, csak egy ilyen plusz megerősítés kellett.
A célnak megfelel egyelőre.
Ha majd külön akarom szedni szólok, mert nem vagyok benn biztos, hogy menne elsőre. -
bobace
addikt
Sziasztok! Elöljáróban annyit hogy nem értek a javascripthez, tehát googlizok..
A html részben a divben a hidden mező hívja meg a php fájlból az akciót. Mit írjak a scriptben ??? helyére, hogy jó legyen? Nem is tudom hogy fogalmazzam.. Szóval hogy azt a hiddenes mezőt a script yes ága hívja meg.
Most úgy fest, hogy akár megerősítem, akár elutasítom a kérdést, mindenképp lefut az action.
A kódom HMTL része:
<div>
<input type="hidden" name="action" value="ok">
<input type="submit" name="" value="Megerősít" class="button" onclick="megerosit()">
</div>
A Javasript, amit kigoogliztam:
<script type="text/javascript">
<!--
function megerosit() {
var valasz = confirm("Biztosan akarja?")
if (valasz)
{
???
}
else{
window.location blabla
}
}
//-->
</script>Köszönöm a segítséget.
-
bobace
addikt
Üdv. Beszereztem egy ilyen scriptet email védésre:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var ml="info";var mr="akarmi.hu";var ma="@";document.write("<A HREF=\"mailto:"+ml+ma+mr+"\">"+ml+ma+mr+"</a>")</script>
Na ezt hogy kell beilleszetni html-be,hogy az email cím látszódjon is. Tehát hogy a link megmaradjon az info@akarmi.hu-ra,de védve is legyen a spamtől. Remélem érthető -
bobace
addikt
A kérdésem az hogy flash gombom hivatkozik javascriptel arra hogy záródjon be az ablak ha rákattintok. Minden szép és jó IE-ben de Firefoxban nem működik. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- További aktív témák...
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest