-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
8nemesis8 #1727 üzenetére
A probléma meg lett oldva, segítséggel.
De akit érdekel a megoldás, annyi, hogy a button mezőnél, ahol meghívjuk a javascriptet ott a függvénynek paraméterben kell átadni amit lekértem adatot és ezt a paraméter fűzzük hozzá az urlhez, amit később getel le tudunk kérdezni.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
A kérdésem:
Van nekem egy vásárlások rész az adott oldalon. Ekkor felugró ablak rákérdez,hogy tényleg meg akarja e vanni, ha nem akkor marad a vásárlásnál, ha igen akkor pedig a kiválasztott termék TermékIDját (TID) szeretném tovább vinni feldolgozás miatt.
Az adatok a listázáskor oracle adatbázisból jönnek és a TID-t egy hidden typusú mezőbe teszem aminek oci_fetch_array ad értéket, amikor bejárja a tömböt.
Az a gondom, hogy jsel amikor továbbviszem az értéket mindig 1lesz az értéke és nem tudom miért.
A feldolgozás oldalonj le tudom kérni $_GET['TID'] val , de minden esetben 1et ír ki.Kód:
Header részbe beszúrva:
<script type="text/javascript">
function raKerdez(){
if (confirm('Biztosan meg akarja venni a kiválasztott terméket??')){
nevmezo = document.getElementById("TID").value;
window.location="vasarlas_feldolg.php?TID="+nevmezo
}
}
</script>A mező ami nem képes értéket átadni:
"<input type=\"hidden\" id=\"TID\" value=\"".$eredmeny['TID']."\" />".
"<input type=\"button\" value=\"Vásárlás\" onclick=\"raKerdez()\"/>".Remélem tudtok segíteni, nagyon fontos lenne.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest