-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!-
üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
válasz
-!DogG!-
üzenetére
az h bezárodjon az a lap amivel megnyitod a másikat, akkor nemfog bezárodni ha alapból nyitod meg, ekkor jobb esetben rákérdez h bezárja-e az adot oldalt. csak azokat a lapokat tudod bezárni js-el amiket js nyitott elvileg. régen nekem is volt egy ilyen kérdésem és én is valmi ilyen választ kaptam. szerintem nemfogod tudni bezárni. ha megtalálom azt a hszt-t akkor belinkelem nekeed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi