- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
hello !
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet egy lokodolt jas fajlt visszafejteni????
talaltam valamit amibol sokat tanulhatnek de kodolva van csak imitt amott tudok ertelmezni egy ket fuggveny toredeket, lattam amr ilyet....
kossz !!! -
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!- #756 üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
vkrisz82
csendes tag
hello! senki nem tud vagy inkabb csak nem akart segiteni? csak mert egyetlen valaszt nem irt senki a problemamra...
-
vkrisz82
csendes tag
akarmit csinalok, meg a sima window.screenx re sem ad semmit csak azt hogy undefined!! pedig anno meg at is mereteztem meg szoltam a felhasznalonak hogy nem teljes kepernyon dfolgozik... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
vkrisz82
csendes tag
hello! segitsetek pliiiz!
azt akarom amit mar egyszer megcsinaltam, de vagy 2 eve, es az istennek nem jon most ossze: csinalok egy oldalt ahol oldalt ket kep van, es azt akarom ahogy gordul az oldal a kep mindig kozep mezonyben maradjon! de most valamiert meg arra is undefined a visszateresi ertek ha az ablak magassagat kerdezem le.. kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest