- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
hello !
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet egy lokodolt jas fajlt visszafejteni????
talaltam valamit amibol sokat tanulhatnek de kodolva van csak imitt amott tudok ertelmezni egy ket fuggveny toredeket, lattam amr ilyet....
kossz !!! -
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!-
üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
vkrisz82
csendes tag
hello! senki nem tud vagy inkabb csak nem akart segiteni? csak mert egyetlen valaszt nem irt senki a problemamra...

-
vkrisz82
csendes tag
akarmit csinalok, meg a sima window.screenx re sem ad semmit csak azt hogy undefined!! pedig anno meg at is mereteztem meg szoltam a felhasznalonak hogy nem teljes kepernyon dfolgozik... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

-
vkrisz82
csendes tag
hello! segitsetek pliiiz!
azt akarom amit mar egyszer megcsinaltam, de vagy 2 eve, es az istennek nem jon most ossze: csinalok egy oldalt ahol oldalt ket kep van, es azt akarom ahogy gordul az oldal a kep mindig kozep mezonyben maradjon! de most valamiert meg arra is undefined a visszateresi ertek ha az ablak magassagat kerdezem le.. kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest