- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Con Troll #7108 üzenetére
node_modules-al ne küldd
szvsz nodejs (npm) így is úgy is kelleni fog Linuxra is, de ezeket bagatell telepíteni, utána már mehet egy npm install
és voilá.
Win - Linux között ami inkább gondot szokott okozni, az az útvonalak eltérősége, case insensitive vs sensitive és ilyesmi eltérések. -
-
Con Troll
senior tag
válasz
Con Troll #6370 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt a 2 scriptet hogy tudom egymásba "fűzni"?
Tehát, hogy ne 2 külön kódot kelljen lefuttatni, hanem csak egyet, ami mindkét utasítást tartalmazza.javascript:(function a(){document.getElementById("termsAccept").checked=true;})()
javascript:(function b(){document.getElementById("summaryForm").submit();})() -
Con Troll
senior tag
válasz
Con Troll #6364 üzenetére
Közben leszűkült a probléma, már csak az automatikus gomb kattintásban kérnék segítséget, mert ezt nem tudom összehozni valamiért. (Az oldalhoz csak mint külső felhasználó férek hozzá).
Ezzel próbálkoztam, de nem működik.
javascript:(function(){document.getElementsByClass("emg-button emg-btn-huge btn-submit").click;})()
A kérdéses gomb, amit le szeretnék "klikkelni" az alábbi képen van kijelölve:
Hogy tudnám ezt kivitelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest