Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
"...Ráadásul a javascript csak egy szálon tud futni..."
Ezt én csak részben tekinteném igaznak. Elég csak az
interval-okra gondolni. Annyit teszel be, amennyit akarsz, olyan időzítéssel, amilyennel akarod.Persze nem állítom, hogy ilyen esetekben több szálon fut, csak érdekességként említem.
-
nevemfel
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Azaz egyedül a felülírásra kellhet odafigyelned, már ha erre is tényleg oda kell figyelned, vagy pedig elfogadjuk természetesnek, hogy ha A kulcsot az egyik fül B-vel, a másik meg C-vel akarja feltölteni, akkor az fog nyerni, amelyik utoljára módosította.
Ugye a javascript kód egy oldalon egyetlen szálon fut, tehát egyetlen oldalon ilyen nem történhet. Az is feltételezhető, hogy ha több tabon fut ugyanazon a domainen található különféle script, az szintén egy szálon fog futni, dacára annak, hogy külön tabok futhatnak külön szálon. Tehát ebben az esetben egy localStorage.setItem(kulcs, walamiMuvelet(localStorage.getItem(kulcs))) atomi műveletnek tekinthető.
Nem vagyok expert abban, hogy _pontosan_ hogyan is működnek a modern böngészők javascript futtatókörnyezetei, de nagyon remélem, hogy azonos domaint egy szálon kezelnek. Mert ha nem így van, akkor a Jóisten irgalmazzon nekünk, meg a scriptjeinknek, hogy mi lesz a végeredmény, ugyanis ez teljesen szembemegy a böngészőben futó javascript alapelveivel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest