Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nos azért, mert valaki nem ismeri a JS 100%-át, még nem ledegradálandó! Hidd el, elég régóta foglalkozom vele és kimondottan sok programot írtam már meg különböző feladatokra tiszta JS használatával, így attól, hogy nem vagyok profi, még nem leszek kezdő sem!
Ha egy programnyelvnek vannak olyan részei, amit az ember sosem használt korábban, miért kéne hülyének nézni csak azért mert most arra lenne szüksége és nem tudja???Nem azért tettem fel a kérdést, mert hülye lennék. Sőt! Amit te írtál (pontosabban gondolom amit írni akartál, mert még ezt sem sikerült helyesen) próbáltam, de nem adja vissza az értéket! Ezért gyanakodtam arra, hogy esetleg nem jó a megoldásom!
edari: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Jövedelem
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs