Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nos azért, mert valaki nem ismeri a JS 100%-át, még nem ledegradálandó! Hidd el, elég régóta foglalkozom vele és kimondottan sok programot írtam már meg különböző feladatokra tiszta JS használatával, így attól, hogy nem vagyok profi, még nem leszek kezdő sem!
Ha egy programnyelvnek vannak olyan részei, amit az ember sosem használt korábban, miért kéne hülyének nézni csak azért mert most arra lenne szüksége és nem tudja???Nem azért tettem fel a kérdést, mert hülye lennék. Sőt! Amit te írtál (pontosabban gondolom amit írni akartál, mert még ezt sem sikerült helyesen) próbáltam, de nem adja vissza az értéket! Ezért gyanakodtam arra, hogy esetleg nem jó a megoldásom!
edari: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest