Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Tehát pl neki is ugyanez a gondja.
Ezt próbáltam, de nekem nem működik.
Lehet rosszul csinálok vmit, de sztem azért nem, mert a html file-ba változtatok, ami meg ugye nem frissül.
A js fileban kellene vmi window.onload clear cache, vagy load from server vagy vmi ilyesmivel -
Mr. Y
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Ilyet elvileg csak akkor csinálhat, ha include-olt JS, JSON és egyéb fájlokat tartalmaz. Azok nem szoktak frissülni.
Bár érdekes, hogy az én Weblapom háttéranyaga JSON fájlokból épül fel, mindig frissít, ha megnyitják, csak akkor nem, ha már meg van nyitva és úgy nyomnak egy sima F5-öt.
De ha magában az alap kódban változtatsz (HTML vagy PHP törzs), annak minden esetben frissülnie kellene. Kipróbáltad esetleg egyéb eszközökön?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest