Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Milyen Blu-ray írót?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ismételten köszönöm szépen, innen már minden tiszta, rajtam áll csak, köszönöm a türelmet és a sok választ!
@nevemfel: Köszönöm a tippet. Csináltam infinite scroll-t, egyszerre 4 elemet tölt be, aztán a a 4. tetejéhez érve újabb 4-et és így tovább. Csak abban nem vagyok most biztos, hogy az összeset letölti-e akkor is, ha mint az őrült scrollozni kezdek lefelé. De mivel én csináltam, és olyat nem raktam bele, hogy ha már nincs képen, ne töltse tovább, ezért biztosan letölt mindent, nem áll meg. De akkor beleírom ezt is. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest