-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
..mert az 1923. alkalommal is előröl írunk egy komplett webapp css-t
Ezt még csak sugallni sem szerettem volna
Saját toolkiteket, templateket, layout fragmenteket, makrókat használok, így nem mondanám, hogy mindig előröl kezdek egy komplett designt. Előfordul, hogy üres lapról kell mert speciális igény, de nem jellemző, hogy semmit ne tudnék felhasználni abból amit megírtam.
Lehet, hogy van eset ahol luxus a 100% "kézi" kód, nálam több munkánál is hosszú távú befektetés volt mindenkinek, hiszen évente újra elő tudom venni, lehet rá alapozni. Szemben egy keretrendszerrel vagy komponens gyűjteménnyel ami már az első napon szabotált volna, hackelni kell, lassú, fölös network zaj, stb stb.
A munkát azért fizetik mert energia, idő, befektetés részünkről..
Azénkétcentem
-
K1nG HuNp
őstag
Jah saját, először még magyar is volt, csak mondta szobatársam, hogy teljesen felesleges mert így csak kevesebben ertik meg mi van oda irva.
Tegnap autoprefix után több sor volt a css mint a js a projektben ugyhogy vissza kellett vennem kicsit
Grid és flexbox óta szerintem nem annyira vészes a layout megírása sima cssben, én a színekkel, padding/marginnal szoktam rentgeteget pepecselni, meg azzal, hogy mobilon is nézzen ki valahogy
-
bandi0000
nagyúr
köszi, igen már régebben említetted/tétek a materialt, azt nyüstöltem is picit, a másik angular bootstrapet meg most használom
Jól gondolom, hogy amit én használtam sima bootstrapes col-md-3 kifejezést pl ,az nincs benne az angulárosba? 1 szó mint 100, amit linkeltél abba csak komponensek vannak, de egy reszponzív oldalnál írjam én meg css-ben media querybe a viselkedést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest