-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ez az Inferno csodálatos, úgy hirdetik magukat, hogy minden react componentet nyugodtan használhatunk benne. Na hát át is írtam a kódot inferno-ra, 3 nap bug fix után feladtam és nyugtáztam, hogy ezt totálisan távol áll a React componenetek használatától. Biztos jó, ha új projektet húzol nulláról, de azt amit hirdet nem követi.
Amúgy mi terveztük a teljes platformunk leváltását React-re, de elég hamar be is fejeződött, ugyanis a SEO támogatás eléggé a nullán áll, tekintve, hogy nekünk elég unique oldalaink vannak ugyanis tele vannak termékekkel, szóval minden oldal unique url, ahol nem a query a lényeg, unique head, amit megint csak egy ocsmány megoldással lehet átírni minden oldalon. Szóval one-page alkalmazásoknak tökéletes a React, de már komplexebbnek annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest