-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom, azért is írtam, hogy nem neked szólt.
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az USBWebserver is.
Amúgy igazad van, hogy lightweightebb mindenképp bármilyen portable cuccos, de állandó, gyakran használt webszervernek Windows-on szerintem picit túl van erőltetve az Apache, miközben az IIS az én tapasztalataim szerint legalábbis jobban képes teljesíteni. Persze a szempont az szokott lenni, hogy legyen akkor már ugyanaz a környezet ilyen szempontból az, ami a céloldalon is van, de ha az alapvető rendszergazdai jellegű beállítások már stimmelnek itt is, ott is (nincs gond magával a kiszolgálással), akkor kevesebbszer szokott előjönni ez a probléma, mint a gondok inkább magával a webalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest