- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Már megoldottam.
Nem. Van egy mappa. Ebben csak képek vannak. A listFiles a Taskerben valami ilyesmit ad vissza:
/Mappa/Kep1.jpg
/Mappa/Kep2.jpg
[…]Na nekem az az ötletem támadt, hogy nyomok egy splittet a \n-re, azaz a sortörésekre és ezt belementem 'i' -be. Ekkor ha pl a /Mappa/Kep1.jpg-t szeretném kiiratni, akkor az i[0] kell nekem. Tehát a tömb nulladik eleme. Namost ennek a tömbnek a lenghtje alapján generáltatok vele egy random számot. (Math.floor) Majd ezt a random számot állítom be háttérnek. Eddig működött a dolog. Viszont azt is szerettem volna, ha az előző háttér tömbbeli értékét ne sorsolja ki még 1x, illetve nulla se legyen az a szám, amit így kapok, erre kellett volna nelem a for. A for azt nézte volna meg, hogy az előzőleg "I" Taskeres globális változóval egyezik-e a most generált szám. Ha igen, akkor addig futtatja, míg más nem lesz a kapott eredmény. Csak közbe rájöttem, hogy az amit összedobtam több sebből vérzik. (Pl a setGlobal a forban
) Ezeket közben kijavítottam és while-ra cseréltem a for-t. Ezt sikerült összehozni, ami működőképesnek látszik:var Hatterek =listFiles("Hatterek", false).split("\n");
var number = Math.floor( Math.random()*(Hatterek.length));
while(number == global('OldScrBcg')) {
var number = Math.floor(Math.random()*(Hatterek.length));
}
while(number == 0) {
var number = Math.floor(Math.random()*(Hatterek.length));
}
setGlobal('OldScrBcg',number);
setWallpaper(Hatterek[number]);
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Ezeket közben kijavítottam és while-ra cseréltem a for-t. Ezt sikerült összehozni, ami működőképesnek látszik: