- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én, mint a jquery egyik legnagyobb ellensége, mégis minden projektemben használom. Miért?
Mert a CSS3 selectorok még mindig nem az igaziak, noha az ES5-tel nagyságrendi ugrás következett be. És még mindig macera mondjuk class alapján kijelölt dom elemek összességéhez hozzáadni mondjuk egy click eseményt.
Aztán ott van az ajax, ami mostanra már szintén nem vészes plain js-sel, de azért egy jsonp, vagy egy async false kikényszerítés miatt, mégis sokat segít a jquery.
És akkor még nem beszéltünk a touch eventekről sem...
A jquery animations részét pedig évek óta abszolút nem használom.
Illetve mindezek mellett, ha az ember behúz egy jquery UI-t, vagy valami más plugint, akkor ismét ott van, hogy jquery kell hozzá. Ha meg már ott van, akkor miért ne használjuk.
Nagyon sok energiát fektettem egy időben abba, hogy plain js-t használjak, még egy mini js lib-et is elkezdtem írni, ami pont ezt a pár gyakran használt jquery funkciót valósítja meg, de valahogy mindig oda jukadtam ki, hogy még mindig a legkissebb rossz, behúzni a jquery-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest