Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Szia!
Valóban felesleges volt a nekiesés, mert én is csak egy ismerősömnek szerettem volna segíteni és PH fórum más topicjaiban jelen lévő segítőkészséget feltételezve tettem fel a kérdést.
Nem vagyok javascript programozó, aki ki szeretné töltetni ezeket az 1000 éves teszteket pár diákjával szintén nem javascript programozó és nagy valószínűséggel pár gagyi teszt kitöltéséért senki sem fog megtanulni programozni, de bizonyára vannak olyan emberek akik csak mert egyszer repülni szeretnének pilóta vizsgát tesznek.
Nyilván nem szeretném hozzáértő emberek idejét lopni, ezért tettem fel a kérdést, hogy valami vállalható összeg és idő ráfordítás árán meg tudná-e nézni valaki...
Minden esetre köszönöm az építő jellegű hozzászólást, a kérdésemet egy kedves fórumtársatok megválaszolta, úgyhogy a továbbiakban igyekszem nem szakmaiatlankodni a topicodban. -
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg most elég felesleges volt a nekiesés, nyilván nem vágja a témát, így gondolom nem is próbálja magától megcsinálni. Lehet, hogy nem tartana sokáig elmagyarázni neki, mi a pálya a kóddal, hogy lehet működésre bírni a tákolmányt, ha lenne említésre méltó szabadidőm, akkor még meg is kukkantanám ingyé' is, de most nem alkalmas. Mondjuk azt is megértem, hogy ezer éve készült kódok további tákolásában nem nagyon akarnak asszisztálni a zzemberkék.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest