Hirdetés
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most nézem a Jim-Y jegyzetekkel kiegészített összefoglalót... na basszus, nem ártott volna még lektorálni előtte.
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én inkább az elején lévő linkekre koncentráltam, amiket be lehetett volna rakni, de vannak benne rendkívül összeszedetlen részek, például van egy ilyen rész: "Ha a saját gépünkön szeretnénk tesztelni a megírt js kódunkat" - utána meg az következik, hogy hogyan tudjuk felrakni a Node.js-t...
Mégis hogy jön ide? Vagy akkor miért nincs kiegészítve azzal, hogy mi a különbség a kliensoldali és szerveroldali JavaScript-kódok között? Egy olyan emberke, aki épp szeretné elsajátítani a JavaScriptet, az valószínűleg teljesen össze lesz zavarva ezek után.