Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha annyira profi lennék, akkor biztos írnék egy extension-t, de nem vagyok az
Bár lehet, hogy extension-nel sem működne ez a dolog."Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét. Mivel a Stylish is egy kiegészítő."
Igen, de a FF teljesen másképp épül fel, mint a Chrome, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak
Ott van egy alap motor, de a felület tulajdonságai CSS-sel formázhatók, és a Stylish kiegben gyakorlatilag CSS-ek tárolódnak, így CSS-sel formázható a FF felülete (így a kiegek dolgai is akár). Na ez Chrome-nál nem így van. Ezért gondoltam az Userscript megoldásra, hogy hátha az majd működik, de ebben a formában nem úgy tűnik.Egészen konkrétan most a Bookmarks Menu ikonját akartam lecserélni, mert nem tetszik a sárga csillag
De akármelyik más kiegről lehetne szó, amelyiknek statikus ikonja van, a dinamikus ikonos dolgokkal (pl. időjárásjelentő kieg) nem akarok variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet, hogy extension-nel sem működne ez a dolog.
De akármelyik más kiegről lehetne szó, amelyiknek statikus ikonja van, a dinamikus ikonos dolgokkal (pl. időjárásjelentő kieg) nem akarok variálni.