Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #2390 üzenetére
Nem tudom, nálad miért nem működik a korábbi kód, pedig pontosan megfelelt annak a specifikációnak, amiről írtál, ki is próbáltam a gyakorlatban, nálam azt csinálta, amit szerettél volna.
Egyébként nem tudom, mi a nehezen átlátható benne, szerintem a kód magáért beszél, beszédes változóneveket is használtam direkt."Kijelöli ugyan a 720p torrenteket, de párat pirossal, párat zölddel, és semmi összefüggés nincs köztük, vagyis én nem vettem észre"
Most direkt rákerestem a "Family Guy" szavakra a megfelelő helyen, és pontosan azt csinálja, amit leírtál, hogy szerettél volna...A táblázatban páratlannak megfelelő sorokat pirosas színnel jelöli ki, a párosakat zölddel. De most lehet, hogy te azt akartad volna, hogy a találatok közül válassza szét a páros-páratlanokat, és annak megfelelően színezzen? Mert rohadtul nem azt mondtad....
"hisz amit sokan letöltöttek azt ki se jelöli, meg ilyenek."
Itt miről beszélsz, beszélj már világosan, mert én nem értem. Mikor volt szó arról, hogy a sokat letöltött torrenteket jelölje már ki? Ugyan milyen szűrőt akarnál erre tenni? Ezt korábban még csak nem is említetted, hogy erre rá lehessen keresni.Elmondom, mit kértél zanzásítva: a táblázatban lévő páratlan sorokat jelölje ki az egyik színnel, a párosakat másikkal, de ezeken belül csak azokat színezze be, amely találatok nevében benne van a "family guy" és a "720p".
Pont ezt csinálja, attól még, mert nem tudtad normálisan megfogalmazni, mit szeretnél, nem az én kódom a hibás.A második kérdésre:
"Az a Cati meg testvér elem, szóval nem egymás alatti dolog, hisz a 2 TD teljesen egyenrangú, abból ki lehet indulni?"
Igen, épp ezt magyaráztam, hogy a cati osztályú td elem testvéreleme az, amin belüli <a> taggel rendelkező elemet keresed, és mint a kódból látható, ki lehet belőle indulni.Ezt is kipróbáltam, létrehoztam egy ilyennek megfelelő táblázatot, ha nálad nem működik, akkor annak már tényleg nem tudom, mi az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hálózati / IP kamera
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest