-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #2390 üzenetére
Nem tudom, nálad miért nem működik a korábbi kód, pedig pontosan megfelelt annak a specifikációnak, amiről írtál, ki is próbáltam a gyakorlatban, nálam azt csinálta, amit szerettél volna.
Egyébként nem tudom, mi a nehezen átlátható benne, szerintem a kód magáért beszél, beszédes változóneveket is használtam direkt."Kijelöli ugyan a 720p torrenteket, de párat pirossal, párat zölddel, és semmi összefüggés nincs köztük, vagyis én nem vettem észre"
Most direkt rákerestem a "Family Guy" szavakra a megfelelő helyen, és pontosan azt csinálja, amit leírtál, hogy szerettél volna...A táblázatban páratlannak megfelelő sorokat pirosas színnel jelöli ki, a párosakat zölddel. De most lehet, hogy te azt akartad volna, hogy a találatok közül válassza szét a páros-páratlanokat, és annak megfelelően színezzen? Mert rohadtul nem azt mondtad....
"hisz amit sokan letöltöttek azt ki se jelöli, meg ilyenek."
Itt miről beszélsz, beszélj már világosan, mert én nem értem. Mikor volt szó arról, hogy a sokat letöltött torrenteket jelölje már ki? Ugyan milyen szűrőt akarnál erre tenni? Ezt korábban még csak nem is említetted, hogy erre rá lehessen keresni.Elmondom, mit kértél zanzásítva: a táblázatban lévő páratlan sorokat jelölje ki az egyik színnel, a párosakat másikkal, de ezeken belül csak azokat színezze be, amely találatok nevében benne van a "family guy" és a "720p".
Pont ezt csinálja, attól még, mert nem tudtad normálisan megfogalmazni, mit szeretnél, nem az én kódom a hibás.A második kérdésre:
"Az a Cati meg testvér elem, szóval nem egymás alatti dolog, hisz a 2 TD teljesen egyenrangú, abból ki lehet indulni?"
Igen, épp ezt magyaráztam, hogy a cati osztályú td elem testvéreleme az, amin belüli <a> taggel rendelkező elemet keresed, és mint a kódból látható, ki lehet belőle indulni.Ezt is kipróbáltam, létrehoztam egy ilyennek megfelelő táblázatot, ha nálad nem működik, akkor annak már tényleg nem tudom, mi az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest