Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz BullZeye #2390 üzenetére

Nem tudom, nálad miért nem működik a korábbi kód, pedig pontosan megfelelt annak a specifikációnak, amiről írtál, ki is próbáltam a gyakorlatban, nálam azt csinálta, amit szerettél volna.
    Egyébként nem tudom, mi a nehezen átlátható benne, szerintem a kód magáért beszél, beszédes változóneveket is használtam direkt.

"Kijelöli ugyan a 720p torrenteket, de párat pirossal, párat zölddel, és semmi összefüggés nincs köztük, vagyis én nem vettem észre"
    Most direkt rákerestem a "Family Guy" szavakra a megfelelő helyen, és pontosan azt csinálja, amit leírtál, hogy szerettél volna... :U A táblázatban páratlannak megfelelő sorokat pirosas színnel jelöli ki, a párosakat zölddel. De most lehet, hogy te azt akartad volna, hogy a találatok közül válassza szét a páros-páratlanokat, és annak megfelelően színezzen? Mert rohadtul nem azt mondtad....

"hisz amit sokan letöltöttek azt ki se jelöli, meg ilyenek."
    Itt miről beszélsz, beszélj már világosan, mert én nem értem. Mikor volt szó arról, hogy a sokat letöltött torrenteket jelölje már ki? Ugyan milyen szűrőt akarnál erre tenni? Ezt korábban még csak nem is említetted, hogy erre rá lehessen keresni.

Elmondom, mit kértél zanzásítva: a táblázatban lévő páratlan sorokat jelölje ki az egyik színnel, a párosakat másikkal, de ezeken belül csak azokat színezze be, amely találatok nevében benne van a "family guy" és a "720p".
    Pont ezt csinálja, attól még, mert nem tudtad normálisan megfogalmazni, mit szeretnél, nem az én kódom a hibás.

A második kérdésre:
    "Az a Cati meg testvér elem, szóval nem egymás alatti dolog, hisz a 2 TD teljesen egyenrangú, abból ki lehet indulni?"
    Igen, épp ezt magyaráztam, hogy a cati osztályú td elem testvéreleme az, amin belüli <a> taggel rendelkező elemet keresed, és mint a kódból látható, ki lehet belőle indulni. :U Ezt is kipróbáltam, létrehoztam egy ilyennek megfelelő táblázatot, ha nálad nem működik, akkor annak már tényleg nem tudom, mi az oka...

Új hozzászólás Aktív témák