- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, vágom, és bocsánat, visszavonom, hajnalban nem igazán értem, miért nem ment...
Most kipróbáltam megint, és pörgött a dolog. Kissé furcsa, na mindegy, lehet, hogy már annyira (fél)zombi állapotban voltam, hogy vmit elqrtam.
Szóval sorry, mégis működik.Ja, amúgy ha már beszó'tam, akkor hadd javasoljak is már egyben valamit
Legközelebb az ilyeneket inkább ide pakold fel, ahol meg is marad:
[http://jsbin.com]Utólagos engedelmeddel (remélem nem gáz) inkább felraktam ide az általad mutatott példakódot: http://jsbin.com/unipur/edit#javascript,html,live
Új hozzászólás Aktív témák
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest