Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eddig is értettem, úgy látszik, ez neked nem tűnt fel...

Pont arról beszéltem korábban is, hogy ez nem kliens oldalon kell, hogy történjen, pont azért, amit később is írsz, mert így a cím szabadon módosítható, és mivel ez így van, minimum egy ellenőrzés szükséges még szerver oldalon, akkor meg totál értelmetlen volt az egész. Azt próbáltam az értésére adni, hogy ha már úgyis megadja a júzer a címet, akkor abból PHP-vel épp az általa mutatott kód segítségével legenerálható a cím, és eltárolható adatbázisba, teljesen felesleges és veszélyes ezt kliensoldalra bízni, arról nem is beszélve, hogy ennek a címnek a legenerálása régen rossz, ha releváns időt vesz igénybe szerveroldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Death Stranding Director s Cut
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest