- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eddig is értettem, úgy látszik, ez neked nem tűnt fel...
Pont arról beszéltem korábban is, hogy ez nem kliens oldalon kell, hogy történjen, pont azért, amit később is írsz, mert így a cím szabadon módosítható, és mivel ez így van, minimum egy ellenőrzés szükséges még szerver oldalon, akkor meg totál értelmetlen volt az egész. Azt próbáltam az értésére adni, hogy ha már úgyis megadja a júzer a címet, akkor abból PHP-vel épp az általa mutatott kód segítségével legenerálható a cím, és eltárolható adatbázisba, teljesen felesleges és veszélyes ezt kliensoldalra bízni, arról nem is beszélve, hogy ennek a címnek a legenerálása régen rossz, ha releváns időt vesz igénybe szerveroldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest