Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eddig is értettem, úgy látszik, ez neked nem tűnt fel...

Pont arról beszéltem korábban is, hogy ez nem kliens oldalon kell, hogy történjen, pont azért, amit később is írsz, mert így a cím szabadon módosítható, és mivel ez így van, minimum egy ellenőrzés szükséges még szerver oldalon, akkor meg totál értelmetlen volt az egész. Azt próbáltam az értésére adni, hogy ha már úgyis megadja a júzer a címet, akkor abból PHP-vel épp az általa mutatott kód segítségével legenerálható a cím, és eltárolható adatbázisba, teljesen felesleges és veszélyes ezt kliensoldalra bízni, arról nem is beszélve, hogy ennek a címnek a legenerálása régen rossz, ha releváns időt vesz igénybe szerveroldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Crimson Desert
- Star Trek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest