Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louloudaki
    aktív tag

Én másképp oldottam meg:

<script language="JavaScript">
    function copyAddress() {
    document.getElementById('addresses_txtMailCountry').value=document.getElementById('addresses_txtCountry').value;
    document.getElementById('addresses_txtMailZIP').value=document.getElementById('addresses_txtZIP').value;
    document.getElementById('addresses_txtMailCity').value=document.getElementById('addresses_txtCity').value;
    document.getElementById('addresses_txtMailAddress').value=document.getElementById('addresses_txtAddress').value;
    }
    </script>
    <a href="javascript:copyAddress();">Elérhetőség másolása a levelezési címhez</a></td>

De ez csak átmásolja, neked meg gondolom automatice kitöltött kéne legyen...

minnyá kipróbálom, köszi.
    pont ez kell hogy átmásolja. user kitölti a felső mezőket és ha a számlázási címe is megegyezik ezekkel, akkor katt a kitölt gombra és szépen átmásolja a fenti mezők tartalmát az alsókba.
    azt mondd meg hogy amit én írtam előb az miért nem megy, mikor tucatnyi másik oldalon meg működik, pl euhost.hu, twinlab.hu, bár ott ahref meg checkbox van, de gondolom rohadtul mindegy hogy mire rakom az onclicket, ha buttonra rakom akkor is jónak kéne lennie. :F

Új hozzászólás Aktív témák