Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Sajnos nem sikerült megoldanom a problémát

Mindent úgy tettem, ahogy írtad, a 2 kódot js fájlba tettem, ellenőriztem, mindkettő működik külön külön.
Alapértelmezetten egyiket a következő paranccsal kell meghívni:
<script type="text/javascript" src="accordian.pack.js"></script>
Majd:
<body onLoad="new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')">
Ezzel működik is tökéletesen (ez egy Ajax menü szkript)
A másikat pedig egy sima
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
paranccsal, így a megadott ID-re alapértelmezetten aktívvá válik. Viszont a kettőt együtt sehogyan nem tudom életre kelteni. Beillesztettem a tablecloth.js fájl végére az általad írt sort, kicseréltem a masik_function-t a "new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')" -al, de így sem működik. Csak az egyik vagy csak a másik...
Lehet valami triviális apróságot bénázok el, de már órák óta próbálkozom és egyszerűen kikészít, hogy nem tudom megoldani ezt a problémát

Új hozzászólás Aktív témák
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- 2 db DELL Multimedia Speaker AC511 - új ára 35.000Ft/ db
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest