Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma #1307 üzenetére
Sajnos nem sikerült megoldanom a problémát
Mindent úgy tettem, ahogy írtad, a 2 kódot js fájlba tettem, ellenőriztem, mindkettő működik külön külön.
Alapértelmezetten egyiket a következő paranccsal kell meghívni:
<script type="text/javascript" src="accordian.pack.js"></script>
Majd:
<body onLoad="new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')">
Ezzel működik is tökéletesen (ez egy Ajax menü szkript)
A másikat pedig egy sima
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
paranccsal, így a megadott ID-re alapértelmezetten aktívvá válik. Viszont a kettőt együtt sehogyan nem tudom életre kelteni. Beillesztettem a tablecloth.js fájl végére az általad írt sort, kicseréltem a masik_function-t a "new Accordian('basic-accordian',5,'header_highlight')" -al, de így sem működik. Csak az egyik vagy csak a másik...
Lehet valami triviális apróságot bénázok el, de már órák óta próbálkozom és egyszerűen kikészít, hogy nem tudom megoldani ezt a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest