Hirdetés
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
lanszelot #10084 üzenetére
A kód amit leírtam egy function. Abba rakok egy elágazást.
Az else ág /false/ kellene egy másik function -ba.
Ezt el nem tudom kepzelni... de:
Mivel alapbol a function-ok ugy is sorban egymas utan futnak, igy nem az egyik function-bol adsz at adatot egy masikba, hanem az elso function-nek vissza kell adni az erteket, a masiknak meg fel kell vennie. De ha nem akarod modositani a fuggveny szignaturajat, akkor elkerulo megoldaskent a kovetkezokat hasznalhatod:
1. beraksz mindent egy osztalyba, es az elso hivasban eltarolod az erteket egy osztaly-valtozoba, amit a masik funkciobol elersz.
2. csinalsz egy globalis valtozot, amit mindket funkciobol elersz.A masodik megoldas nem javaslom, mert bar mukodik, de minden esetben elkerulendo, hacsak nincs ra mas megoldas (altalaban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro