Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem!
Ismét kétkedéssel írok, mert valahogy megvan az az érzésem, nem lesz megoldása a talánynak, de azért hátha...
Szóval. Durván ráfüggtem az
array
-ok használatára, mint kliens oldali, nem mentendő adatok tárolására szolgáló eszközre.
Aztán ezek sokan lettekSzeretném némiképpen megkönnyíteni a velük való munkát, valahogyan az alábbiak szerint:
const
alpha = [1, 2, 3, 4, 5, 6],
beta = [7, 8, 9, 0 ,1, 2],
delta = ["mikrofon", "próba"];const allArray = ['alpha', 'beta', 'delta'];
És az elképzelés az volna, hogy egy könnyed lekérdezéssel máris a megfelelő adatoknál talájam magam:
let data = allArray[1][2];
// console: return = 9Azért 9, mert az elmélet alapján data = lesz allArray első értékén lévő (beta) második (9) értékével.
Tudom, ez a valóságban nem működik, mert ha így próbálom meg:
let data = allArray[1];
let anotherData = data[2];...akkor az eredmény bizony "t" lesz, mert a "data" szó második helyi értékén a "t" betű áll.
Röveden és tömören: Amit itt leírtam, az egy vágyálom, és ebben a formában nem működik. Viszont érdekelne, hogy van-e esetleg egy olyan út, ahol az itt prezentált végcél megtalálható?
Előre is köszönöm az eszmecseréket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Képregény topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest