Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Akciókamerák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözletem!
Ismét kétkedéssel írok, mert valahogy megvan az az érzésem, nem lesz megoldása a talánynak, de azért hátha...
Szóval. Durván ráfüggtem az
array-ok használatára, mint kliens oldali, nem mentendő adatok tárolására szolgáló eszközre.
Aztán ezek sokan lettek
Szeretném némiképpen megkönnyíteni a velük való munkát, valahogyan az alábbiak szerint:
const
alpha = [1, 2, 3, 4, 5, 6],
beta = [7, 8, 9, 0 ,1, 2],
delta = ["mikrofon", "próba"];const allArray = ['alpha', 'beta', 'delta'];És az elképzelés az volna, hogy egy könnyed lekérdezéssel máris a megfelelő adatoknál talájam magam:
let data = allArray[1][2];
// console: return = 9Azért 9, mert az elmélet alapján data = lesz allArray első értékén lévő (beta) második (9) értékével.
Tudom, ez a valóságban nem működik, mert ha így próbálom meg:
let data = allArray[1];
let anotherData = data[2];...akkor az eredmény bizony "t" lesz, mert a "data" szó második helyi értékén a "t" betű áll.
Röveden és tömören: Amit itt leírtam, az egy vágyálom, és ebben a formában nem működik. Viszont érdekelne, hogy van-e esetleg egy olyan út, ahol az itt prezentált végcél megtalálható?
Előre is köszönöm az eszmecseréket!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest