Hirdetés
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem!
Ismét kétkedéssel írok, mert valahogy megvan az az érzésem, nem lesz megoldása a talánynak, de azért hátha...
Szóval. Durván ráfüggtem az
array-ok használatára, mint kliens oldali, nem mentendő adatok tárolására szolgáló eszközre.
Aztán ezek sokan lettek
Szeretném némiképpen megkönnyíteni a velük való munkát, valahogyan az alábbiak szerint:
const
alpha = [1, 2, 3, 4, 5, 6],
beta = [7, 8, 9, 0 ,1, 2],
delta = ["mikrofon", "próba"];const allArray = ['alpha', 'beta', 'delta'];És az elképzelés az volna, hogy egy könnyed lekérdezéssel máris a megfelelő adatoknál talájam magam:
let data = allArray[1][2];
// console: return = 9Azért 9, mert az elmélet alapján data = lesz allArray első értékén lévő (beta) második (9) értékével.
Tudom, ez a valóságban nem működik, mert ha így próbálom meg:
let data = allArray[1];
let anotherData = data[2];...akkor az eredmény bizony "t" lesz, mert a "data" szó második helyi értékén a "t" betű áll.
Röveden és tömören: Amit itt leírtam, az egy vágyálom, és ebben a formában nem működik. Viszont érdekelne, hogy van-e esetleg egy olyan út, ahol az itt prezentált végcél megtalálható?
Előre is köszönöm az eszmecseréket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest