Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a segítséget.
"querySelectorAll-al kell elkapni"
Miért kell SelectorAll?
Nem okoskodom, csak, hogy megértsem leírnám ahogy én tudom:
QuerySelector: - 1 elemet kér ki, mindegy, hogy class vagy id alapján.
QuerySelectorAll : - minden azonos osztállyal ellátott elemet kikér. Ezeken végig lehet literálni, vagy ahogy csináltad elemenként kikérni,,,stb, mint egy tömbel.
Mivel nekem csak 1 elemem van, így felesleges, persze az is megoldás."jobban jársz, ha az ilyesmit nem class-al, hanem id alapján oldod meg"
tudom hogy az id előrébb van mint a class, de most csak egy elem van, így mindegy mivel kérem ki."Elhagytál innen onnan némi zárójelet"
igen 2 kapcsoa zárójelet hagytam el, mert a példában nem szerepelt, így nem tudtam, hogy kell. itt a példa /legelső/
Viszont a zárójelek sincsenek, és anélkül is működik javítottam a két kapcsos zárójelet, és nekem működik.
Az hiba, és elnézi, vagy nem fontos a zárójel?Mint írtam semmit se tudok a fletch api -ról, mindent csak találgattam, hogy hátha így van.
Sajnos sehol se találtam részletes, érthető leírást fletch api -ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest