Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel #9118 üzenetére
player.cueVideoById(videoId) - ezen izzadtam is jó pár percet, akkor ezert nem ertettem.
Van még pár dolog ami nem világos, de mára már igen kifáradt az agyam.
Szépen átrágom magam rajta, mert nagyon nem értem mi merre miert hogyan.Ezt iframe -val csináltam először meg, de ahhoz nem tudtam lejátszó gombot rendelni.
Majd youtube oldalán írták, hogy api-val kell. Az meg nekem magas, így csak kimásoltam, és próbálgattam.Már addig eljutottam, hogy kiszedtem a teljes oldalt amit az a pár sor lerenderel, azzal akartam megoldani, mert ott iframe van ismét, és azzal meg tudom oldani. De addigra te megcsináltad, és most azzal izzadok
Azert elszomorít, hogy töb mint 1 év után a függvények még mindig kifognak rajtam
De lesz ez még így se
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest