- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy scrapert faragnék Node-JS-ben, ami a filmezz.eu filmadatbázisát dolgozná fel.
Szeretném majd egy tömbökbe menteni Cheerio segítségével a linkelt oldalról kiparsolt filmcímeket, évszámokat stb., de egyelőre odáig sem jutottam, hogy az első film címét megkapjam... Hogy kéne e helyett megoldani? (a $ egy betöltött Cheerio konstans az oldal forrásával):
title = $('div.container', 'section#filmek.content_box', 'ul.row.list-unstyled.movie-list', 'li.col-md-2.col-sm-3.col-xs-6.no-cover-data'[0], 'a', 'div.cover-element.cover-info', 'span.title').text();
Illetve van valami Cheerio nélküli megoldás is arra, hogy a needle-lel leszedett oldal HTMLjében 'ugráljak'? Arra már rájöttem, hogy objektumként is működik a response változó, de a classokat nem tudom hogy kéne neki megadni... Pl. ez rossznak tűnik:
container = response.body.div.container;
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest