Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Ismét van egy kis megoldandó problémám... Szóval néhány megosztó ilyesmi formában titkosítja a linkeket a kódban:
eval(function(p,a,c,k,e,r){e=String;if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[c]=k[c]||c;k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('(0(){4 1="5 6 7 8";0 2(3){9(3)}2(1)})();',10,10,'function|b|something|a|var|some|sample|packed|code|alert'.split('|'),0,{}))Nos, nekem ezt pure JS-sel vissza kéne fejtenem. Erre pedig találtam egy ilyen kódot. Ezt megpróbáltam beilleszteni a mostani kódomba, de nem jártam sikerrel, szóval felraktam egy Desktopot a gépre és jsFiddle-n próbálkoztam. Nos ez sem akar sikerülni, de gondolom noob, user error lesz ez is...

Íme a teszt próbálkozás, ami nem működik.
Köszi a válaszokat!

Szerk.: A lényeg az lenne, hogy a gombot megnyomva felugorjon egy alert, a "kicsomagolt" résszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Asus ADOL Book 14UA Ryzen 9-8945H/32GB RAM/1TBSSD/OLED 2880 x1800 kijelző
- Xbox Series S 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest