- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Sziasztok nem tudom mennyire tartozik ide, persze javascript, de google grafikonnal való a kérdésem, Előre is sajnálom, sajnos kicsinyített a kód így nem a legjobb az olvashatósága, próbáltam egy kicsit rajta javítani.
A problémám az, hogy el akarok rejteni adatsorokat a jelmagyarázatra kattintva, volt is egy leírás, az alapján és a commentben lévő javíás szerint meg is csináltam működik is, bizonyos esetekben. Ugyanis ha nincs "tooltip" oszlop az egész adattáblában, akkor úgy működik ahogy kell. Azonban, ha már van egy, akkor kizárólag az első oszlopot rejti el, a többinél már hibát ír, és sajnos ezúttal már nem tudtam megfejteni, az okát, remélem ti tapasztaltabbak vagytok és tudtok segíteni. jsfiddle
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest