Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy jó ideje már jasmine-el tesztelek TDD-vel, újabban meg cucumber-el BDD-vel. Szerintem jasmine teljesen alkalmas munkára. Mocha-t is megpróbáltam annak idején, de nem sikerült elindítani sem...
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.Jövőre ha lesz egy kis szabadidőm labor mellett, akkor összeszórok egy cucumber+jasmine kombinációt, mert a mostani cucumber elég fapados, és csak annyira lenne szükség, hogy jasmine fölé építsünk egy speckó test loadert, ami a gherkin syntax-os scenario-kat lefordítja jasmine-re. Ezt azért pár hét alatt össze lehet hozni sztem. Elvileg talán még gherkin parser is van készen, csak össze kell tákolni a jasmine-el.
Közben sikerült összekombinálni jasmine+browserify+karma+gulp-ot. Még dolgozok rajta pár órát, aztán felteszek egy project templatet github-ra. Jó lenne még ilyen finomságokat, hogy sourcemap meg coverage meg ilyesmik is beletenni. Talán majd később. Ha fent van, akkor hozzácsapok egy babelify-t is külön branch-en aztán belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.