Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Ez ugye egy olyan szkript - szerintem - ahol az aktuális időt figyelembe véve játsza le a midiket. Nincs megadva a szkriptben a lejátszónak hogy mi a lejátszási lista, ergo szerencsétlen nem tudja melyik a következő illetve előző midi. Mondom, szerintem, ha nem így van majd megcáfol valaki. (Ugyan a három midi meg van adva, de egy (azaz) három feltételes részben amelyek közül mindíg csak egy az igaz, tehát a lejátszó úgy tudja egy szám van)
Hogy hogyan lehet neki megmondani milyen számok között lépkedhet, vagyis mi legyen a lejátszási lista, azt nem tudom megmondani, viszont ugyanezen az oldalon amelyről ez a kód van, található több hasonló is. Az 5 és 10 számot lejátszó ugyan véletlenszerűen adja a számokat minden frissítésnél, de ezeket át lehet úgy írni, hogy egy listából kiválasztott midi szólaljon meg. Bár azt hiszem készen is találhatók már ilyen kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest