Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mi a java-s standalone verziót sokáig használtuk, de a Visual Studio a 2013-as verziója óta annyira jó beépített tool-okkal rendelkezik, hogy már csak azokat futtatjuk automatikusan (igaziból minden egyes js mentéskor újra és újra fut out-of-the-box, a végeredményt már csak automatizáltan fel kell tolni CDN-be publishkor - nem szerver oldalról beszélek). A build utáni legelső http requestkor pedig generálódik egy hash, és amíg nincs új publish, addig azzal megy a js, css.
Én tök szívesen eszmét cserélnék veled (bár szerver oldalon nem js-ezek), és még értem is amit írsz, de annyira homlokegyenest eltérő fejlesztői környezetekben dolgozunk, hogy mégis kb. nincs miről beszélni. Mindenesetre jó látni amiket írsz, legalább jobban képben maradok a másik vonalat is látva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest