-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Egyrészt nem értelek mit szeretnél, mi a problémád?
A 2.-dik példa bővítése a kérdés több fájlból. Van egy fő fájl, amihez behúzom a modulokat, ezt a részét nem tudom, hogy lehet megoldni.Nem lehetne valahogy az alapoktól kezdve, mi lenne ez a program, mi a szerepe a ko-nak benne, kb. hogyan strukturálnád a ko-t, leírnod, hogy mit is szeretnél?
A program egy dummy program lenne, hogy hogyan épül fel egy "nagyobb" single page app, sajnos ilyen tutoriálok nem nagyon vannak neten. Codeschool oldalon kipörgettem 4 js tanfolyamot is, de csak kis példák vannak benne.
A ko úgy kapcsolódik ide, hogy az oldal teljesen dinamikus lenne, ha valamire kattintok, módosítok, akkor az oldal többi része is módosuljon.
Jelenleg volt/van egy kisebb projektem, ahol jquery-vel több 100 sor az on(), trigger() függvény, ezeket pedig egy ko-val egyszerűbb lenne felépíteni.A ko struktúra nagyjából úgy lenne, hogy lennének a modeljeim, amiben leírom, hogy milyen attributumok vannak az adott modelben, validációk, összetett attributumok.
Illetve lennének mellette a viewModel-ek, amik a megjelenítést befolyásolják. Itt lennének a fenti példából kiindulva egy fő store modell, ami lényében az index action lenne. Ezt látja ha belép az oldalra és nem csinál semmit sem. Ezen kívül lenne mondjuk egy kosár, meg details megjelenítés is. A details alatt mondjuk hozzászólások.Másrészt kizártnak tartom, hogy e témában bármi is legyen a problémád, ahhoz prototype-ot kellene használnod.
Én úgy tudom, hogy "funkció alapú osztályt", csak prototype-al tudom bővíteni, de lehet én tudom rosszul.Bocs a sok kérdés miatt, de teljesen homály számomra ez a rész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Docker konténerizálás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest