- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire #4443 üzenetére
A 2-dik plédát minek bővíteni? Az úgy jó, ahogy van. Fogd fel controllerként. Szvsz szerver oldalon sem bővítget az ember származtatással éjjel-nappal controllereket.
Ha meg tényleg pont erre van szükség, akkor tényleg ott a prototype lehetőség. -
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire #4443 üzenetére
Szia. Ha mindenképp by-hand akarod csinálni a dolgot, és nem akarsz használni MVC framework-öt, akkor -és itt most meg kell sajnos jegyeznem, hogy magamtól még nem csináltam MVC-t itthon- én kb így állnék neki.
https://github.com/jim-y/js-mvc
Annyi, hogy a view szerintem ebben a példámban eléggé sántít, ha ilyet csinálnék, akkor például a view az MVC-ben React lenne, vagy minimum Handlebars, a controller maradna VanillaJS, a model-t pedig a backendről szedném mondjuk egy NoSQL datastore-ból. Persze ha nem használnék mondjuk ember-t
"Én úgy tudom, hogy "funkció alapú osztályt", csak prototype-al tudom bővíteni, de lehet én tudom rosszul."
Hát megmondom őszintén ezt én sem értem, nem csak martonx.
A prototypeal egy JS típushoz tudsz példánymetódusokat adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest