- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Hege1234 #3568 üzenetére
Igazából majdnem elkezdtem magyarázószöveget írni a dokumentációk olvasásának fontosságáról, szépségéről, a Google Maps működéséről, aztán rájöttem, hogy copy-paste-tel, majd minimális módosítással a feladatod konkrétan 4 perc alatt megoldható, úgyhogy inkább nem írogattam, tessék, először is, ahonnan copy-ztam a kódot:
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/examples/infowindow-simple
ezt úgy találtam meg, hogy beírtam Google-be, hogy "Google Maps API InfoWindow"
Aztán utána megnyitottam a jsbint, bedobtam a CSS-kódodat, meg a belinkelt oldalról a JS-kódot, és átírtam a koordinátádnak megfelelően, meg a szöveget módosítottam, zoomot gyorsan átállítottam, aztán kész:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest