Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szóval inkább az a lényeg, hogy a klienstől milyen adatok utaznak a szerver felé - nem is állítottam az ellenkezőjét, a PHP csak egy példa volt.

Miért, mi a gond azzal, ha valami totál irreális másodpercenkénti kattintásszámra azt mondjuk, hogy az tuti nem felhasználói kattintásmennyiség? - szerintem ez csak második védelmi vonal lehet, mert gyakorlatilag lehetetlen jó értéket belőni erre. Ha túl kicsire állítod, akkor lehet, hogy nem számol valós kattintást, ha túl nagyra, akkor az már utat nyit a csalásnak.

#3408: igazándiból a csaláson kívül reálisan mi értelme ennek az autoplaynek? Hiszen ha a felhasználó nem kattint rá, akkor nem is akarja megnézni. A Youtube módszere teljesen jogos.

Itt arról volt csupán szó, hogy látogatókat tudok irányítani egy adott weboldalra amely beágyazva tartalmaz youtube videót is. Mindössze azt szerettem volna elérni, hogy aki megnézi az oldalamat, az egyúttal a beágyazott videó nézettségét is növelje. De mint az imént kiderült ez sajna nem megoldható, mert ahhoz az illetőnek a videón is kattintania kéne még egyet! Mivel a youtube számlálója csak azt számolja a megtekintéseknél...

Új hozzászólás Aktív témák