- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter #3115 üzenetére
Ja, hogy ezt értetted vászonnak; az én "grafikus" agyam a layer-t hamarabb felfogta volna.
A vicc, hogy a képek beillesztésének metódusában semmi változás nem következett be, csak valamiért a téma a JS-t hívja meg (és ezzel a Lightboxot), az meg meg akarja nyitni a saját layerében. Aztán persze rájön, hogy mégsem kéne, mert ez valójában egy link... és kakukk."De amikor linkelsz a Google Play oldalra, akkor ennek semmi köze nem kéne, hogy legyen egyáltalán a Lightboxhoz, Fancyboxhoz, Colorboxhoz vagy bármihez. "
Én ezt tudom, te is tudod, csak ezek szerint a skin készítői gondolták ezt másképpen.
Igazából pontosan nem tudom, és nem is értem a folyamatot magát, csak azt tudom, hogy nem csinálok semmit másképp mint eddig, mégis meghülyült az adott skinnel.
Mivel igazából sem időm, sem kedvem, de legfőképp tudásom nincs orvosolni a dolgot, így egyszerűbbnek látom, ha másik téma után nézek.BTW Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, aki ma errefelé jár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest