- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el foglalkozni/tanulni a JAVA-t és az egyik példaprogramban nem értem hogy a dátumnál miért van szükség a +1-re? Kipróbáltam nélküle, Novembert mutatott...
int month = now.get(Calendar.MONTH) + 1;
A könyvben nem tértek ki rá.
-
Atke
senior tag
válasz
M_AND_Ms #7027 üzenetére
Szerintem félreértetted a dolgot...
Itt leírtad hogy melyik az a könyv,amit ajánlasz..
itt megköszöntem és reagáltam floatr hsz-ére
Ha nem erre gondolsz, akkor azért nem kerestem rá a szerzőre mert fogalmam sincs hogy kiírta azt a könyvet, aminek a nevét sem tudom -
Atke
senior tag
válasz
M_AND_Ms #7025 üzenetére
Köszi, sikerült már beszerezni.
A fórumot tudom használni, csak nem tudtam, mit keresek ( 24 óra, könyv, illetve a kezdő szóra kerestem) A legtöbb találatot 200X. évben hozta a kereső,így inkább rákérdeztem
Bár nem értek a dologhoz, de elég felszínesnek éreztem a könyv leírását. Mivel hosszú távú terveim vannak vele így az elejétől, szájbarágósan akarom az egészet tanulni.
Köszönöm még egyszer a segítséget -
Atke
senior tag
Köszönöm szépen!
floatr:végig néztem az elmúlt 4-5 hónapot nem találtam könyvekre való utalást...
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el foglalkozni a Java nyelvel, semmiféle előképzésem nincsen. Választásom a Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt könyvre esett. Ahogy láttam már van jóval újabb verziója a Java-nak azóta mióta kiadták a könyvet, és ebben még a 2.0 alapján tanítgatják az embert. A kérdésem az lenne hogy ennek van-e valami jelentősége? Vagy ha a könyvben leírtakat megtanulom, akkor nem lesz problémám az újabb verziókkal?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest