Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucsupeti
    senior tag

Sziasztok!

Most kezdtem el foglalkozni a Java nyelvel, semmiféle előképzésem nincsen. Választásom a Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt könyvre esett. Ahogy láttam már van jóval újabb verziója a Java-nak azóta mióta kiadták a könyvet, és ebben még a 2.0 alapján tanítgatják az embert. A kérdésem az lenne hogy ennek van-e valami jelentősége? Vagy ha a könyvben leírtakat megtanulom, akkor nem lesz problémám az újabb verziókkal?
    Előre is köszönöm.

egyetértek az előttem szólókkal. Az eredeti kérdésedre a válaszo egyébként az hogy az alapok elsajátításához jó a régebbi java is. Az Angster könyv se a mai java verziót használja, de az alap tanulásnál elegendő a régebbi verzió is.

Én is az Angster könyveket ajánlom.

• M_AND_Ms
    veterán

Sziasztok!

Most kezdtem el foglalkozni a Java nyelvel, semmiféle előképzésem nincsen. Választásom a Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt könyvre esett. Ahogy láttam már van jóval újabb verziója a Java-nak azóta mióta kiadták a könyvet, és ebben még a 2.0 alapján tanítgatják az embert. A kérdésem az lenne hogy ennek van-e valami jelentősége? Vagy ha a könyvben leírtakat megtanulom, akkor nem lesz problémám az újabb verziókkal?
    Előre is köszönöm.

Én továbbra is azt mondom, hogy a hozzád hasonlóknak Angster Erzsébet könyve való. Az első kötet ingyenesen letölthető. Pár hete itt is belinkeltem. Keress rá!

• Sk8erPeter
    nagyúr

Sziasztok!

Előre is köszönöm.

"ebben még a 2.0 alapján tanítgatják az embert"
    Ez most komoly? Akkor dobd el messzire azt a könyvet. Ez a 24 órás sorozat amúgy is csak felületes gyorstalpalóra jó, nem pedig az alapok normális elsajátítására, meg úgy általában az algoritmizálási képességek fejlesztésére, szóval ha már ilyen gyorspélda-sorozatról van szó, akkor ne ősrégi példák alapján kapj képet a nyelvről.

Új hozzászólás Aktív témák