Hirdetés
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Akit esetleg érdekel, udemy-n minden képzés 10€ még pár napig.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok
egyszerű java-s jaték, kezdőknek, hátha segít valamit. Tegnap találtam, jópofa. Code Hunt C# vagy Java
-
DopeBob
addikt
Megnézegetem, hogy itt miket lehet fellelni, köszi. Codingbat-ot nézegettem eddig. Valami olyasmit keresek, ami azért nem az egy-két osztályos minifeladat, hanem egy fokkal bonyorultabb, jó gazdag magyarázattal, hogy mi miért lett úgy megvalósítva, ahogy. Mondjuk ez nem is igazán java specifikus, inkább OOP, de ha java nyelven van hozzá a példa, az mégjobb

-
DopeBob
addikt
Tud esetleg valaki valami jópofa oldalt, ahol java oop gyakorló feladatok vannak megoldással/magyarázattal együtt? Java SE általános dolgok, főleg, tudás meg egy alap java, Head First könyv elolvasva, jól megértve

-
DopeBob
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy kezdőnek szerintem tökéletes, érdekes, nem unalmas. Nyilván egyik sem egy referenciakönyv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy ruhás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen széket vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Haditechnika, harcászat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest