Új hozzászólás Aktív témák
-
Poro
csendes tag
-
Poro
csendes tag
Nézd, egyvalami biztos, mégpedig, hogy a Java rendben van. Amit belinkeletem az egy applet volt, ami a házi feladatom volt java-ból (analóg óra, stopper, naptár, ébresztő-csak villog) primitív, de fő, hogy mükszik
A chat.hu-dal más baj lehet. Jó lenne, ha kicsit közelebbről specifikálnád a problémát.
Mit jelent:
-a belépés gombra kattintva nem történik semmi:
->nem ugrik elő a bejelentkezés ablak
->vagy előugrik, de üres
Kérdések:
van-e az exploreredben az Eszközök menü alatt Sun Java Console parancs
-ha van, akkor nézd meg, mit ír ki. Ha az első sorban 1.5.0_01 van, akkor hurrá.
Explorerben Eszközök/internetbeállítások/biztonság/egyéni szint
/active scripting-- engedélyezve van?
A másik böngészőt sajna nem ismerem. Explorerben megpróbálhatod, hogy felírod mi hogy volt beállítva, engedélyezed a dolgokat és csak a chat.hu-t nézed. Ha nem mükszik, akkor passz, ha igen, akkor lehet egyenként megkeresni, melyik is lehetett a gond.
na üdv!
[Szerkesztve] -
Poro
csendes tag
Ez működik?
Bővebben: link -
Poro
csendes tag
Na akkor csak egyszerűen:
vezérlőpult/programok telepítése és törlése-nél elvileg kell lenni ilyesminek, hogy:
Java 2 Runtime Environment, SE v1.4.2_06 -ha nincs, könnyen lehet,hogy nincs fönt java
Én javasolnám, hogy tegyél fel egy új verziót, hátha az segít a problémádon.
Új verzió:
www.java.com
jobboldalt van, hogy Free Java Softvare download
(segítségképp itt a link: Bővebben: link)
Felajánlja, hogy neten keresztül, vagy gépről akarod installni, én azt javaslom, töltsd le és úgy telepítsd-> az offline edition-t válaszd.
Download és már fel is ajánlja, hogy a jre-1_5_0_01-windows-i586-p.exe -t letöltheted a gépre.
Ha kész, akkor elindítod az exe-t és next-next-next-finishelven működik is.
Ja, szerintem miután letöltötted ezt az exe-t, a programok telepítése/törlésé-nél töröld az előző java-t. És csak utána telepítsd, de anélkül is működnie kéne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged