Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lortech
addikt
válasz
XP NINJA
üzenetére
Illetve ez így gép specifikus lesz?
Ez így java runtime specifikus lesz, a cacerts ahhoz tartozik, ez egy sima fájl a lib/security mappában.
Nálam letölti a fájlt a FileUtils.copyURLToFile. openjdk-8/11 cacertsben benne van a netlock ca certje. Nincs előttem windows éppen, oracle jre ezek szerint nem tartalmazza. Tuti ugyanazzal a java runtime-mal futtatod a programodat, mint aminek a cacertsébe beimportáltad a certet? -
Drizzt
nagyúr
válasz
XP NINJA
üzenetére
Akkor vagy szed le egy böngésző segítségével a weboldal SSL certjét és importáld be keytool-lal a cacerts-be, vagy kapcsold ki az SSL tanúsítvány ellenőrzést. Ez a link meg azt mutatja meg, hogy hogyan tudod a saját SSL validatort összeilleszteni a FileUtils adott függvényével.
A cacerts-es importra elsőre nekem ez a kis bash utility tetszik: [link]. Persze ez Windowson nem fog menni, hacsak nincs minGw-d(esetleg git bash/ git for windows, aminek szintén a része).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gamepad
- DOOM - The Dark Ages
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Java + jdbc a barátod