Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nji
    aktív tag

Tipikusnak tipikus. Már ne haragudj, de az eddigi hozzászólásaid alapján ne várj mást. Minimális java tudással, némi programozási ismerettel simán össze lehet szedni az információt. Pláne hogy van működő környezeted.

Ezeket az algoritmusokat még annó középiskolában a plus 4 ROM-jában láttam utoljára 25 éve, de youtube-on 10-15 perces gyorstalpalóval megérthető, az legalábbis mindenképpen, hogy milyen lépésekkel jutsz el a megoldáshoz, ha a matematikai háttere nem is érdekel. Ugyanez igaz a processingre is. Lehet h nem elég jó az oktatás, lehet h gagyi a konzultációs lehetőség, de tudhatnál segíteni magadon, csak akarat kérdése a dolog.

Eddig még csak a c és c++ nyelveket tanultuk valamint az SQL-t, javat még nem. C-ben már megtaláltam ezeket az algoritmus kódokat, de nem tudom még átírni úgy, hogy processingben is működjön.

Youtube linkeket tudnál küldeni? Mert ott is néztem már egy csomó videót, angolul is, de még nem állt össze a kép.

• Cathfaern
    nagyúr

Tipikusnak tipikus. Már ne haragudj, de az eddigi hozzászólásaid alapján ne várj mást. Minimális java tudással, némi programozási ismerettel simán össze lehet szedni az információt. Pláne hogy van működő környezeted.

Ezeket az algoritmusokat még annó középiskolában a plus 4 ROM-jában láttam utoljára 25 éve, de youtube-on 10-15 perces gyorstalpalóval megérthető, az legalábbis mindenképpen, hogy milyen lépésekkel jutsz el a megoldáshoz, ha a matematikai háttere nem is érdekel. Ugyanez igaz a processingre is. Lehet h nem elég jó az oktatás, lehet h gagyi a konzultációs lehetőség, de tudhatnál segíteni magadon, csak akarat kérdése a dolog.

Annyit tennék még hozzá, hogy ha nem csak a papír megszerzése a cél, akkor célszerű is felszedni azt a képességet, hogy konzultáció meg segítség nélkül meg tudjon oldani az ember egy feladatot, ugyanis a valós programozás az esetek 90%-ában pontosan ebből áll. Nincsenek "sablonok" meg "minta példák", hanem az embernek magától + google kell rájönnie, hogy hogyan is kéne megoldani az adott esetet.

Új hozzászólás Aktív témák