Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Eddig még csak a c és c++ nyelveket tanultuk valamint az SQL-t, javat még nem. C-ben már megtaláltam ezeket az algoritmus kódokat, de nem tudom még átírni úgy, hogy processingben is működjön.
Youtube linkeket tudnál küldeni? Mert ott is néztem már egy csomó videót, angolul is, de még nem állt össze a kép.
-
Cathfaern
nagyúr
Annyit tennék még hozzá, hogy ha nem csak a papír megszerzése a cél, akkor célszerű is felszedni azt a képességet, hogy konzultáció meg segítség nélkül meg tudjon oldani az ember egy feladatot, ugyanis a valós programozás az esetek 90%-ában pontosan ebből áll. Nincsenek "sablonok" meg "minta példák", hanem az embernek magától + google kell rájönnie, hogy hogyan is kéne megoldani az adott esetet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- VoLTE/VoWiFi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Windows 11
- Yettel topik
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi